![]() |
Yok Böyle Bir Burun Daha |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yok Böyle Bir Burun DahaBöyle burun yok alemde! 11 Şubat 2008 Pazartesi 14:42 O'na pinokyo dede diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ordulu 80 yaşındaki Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile görenleri şaşırtıyor ![]() Kumru'ya bağlı Ortalar köyünde oturan ve çevresindekilerin ''Pinokyo Dede'' olarak hitap ettiği Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile ilgi çekerken, kendisinin bu durumdan pek şikayet etmediğini söylüyor ![]() Çocukken oyun sırasında düşüp burun kemiğini kırdığını, bu durumu ailesine söylemediği için zaman içinde burnunun sarktığını anlatan Gül, gençliğinde burnunun uzunluğunun kendisine rahatsız ettiğini, ancak şimdi önemsemediğini belirtti ![]() Bugüne kadar düzenlenen ''uzun burun'' yarışmalarına katılmadığını da kaydeden Gül, yarışmalara katılanların 8-9 santimetrelik burun ile birinci olduğunu duyduğunu ifade ederek, ''eğer ben katılsaydım kesin birinci olurdum, çünkü şimdiye kadar benden daha uzun burunlu birine rastlamadım'' diye konuştu ![]() Gül'ün yakınları da Mehmet dedenin bu durumuna alıştıklarını, artık olayı kanıksamış olmaları nedeniyle kendileri açısından pek dikkat çekici olmadığını söylediler ![]() internethabe |
![]() |
![]() |
|