![]() |
13 Aylık Bebeğin Ağzına Yılan Girdi !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Aylık Bebeğin Ağzına Yılan Girdi !!!Bebeğinin ağzına giren yılanı gören anne ![]() ![]() ![]() İsrail'de 13 aylık bebek, ağzına giren yılanın kafasını çiğnemeye başladı ![]() Bebeğinin bir yılanı kemirdiğini gören anneyse, çığlık çığlığa yardım istedi ![]() İsrail'in kuzeyindeki bir Arap kentinde yaşanan olayı, bebeğin ailesinin AFP'ye yaptığı açıklamalarla ortaya çıktı ![]() Henüz 13 aylık olan İmad Aleeyan, annesi yanında değilken ağzına giren 30 santimetrelik yılanın kafasını, altı dişiyle çiğnemeye başladı ![]() Bebeği için süt hazırlamakta olan anne Kader Aleeyan, bu inanılmaz durumu görünce çığlıklar atarak komşulardan yardım istedi ![]() Olayı, "Korkudan ölecektim ![]() ![]() ![]() "YILAN FENA HALDE ÇİĞNENMİŞTİ" "Yılan ağzından çıkınca yeğenim ağlamaya başladı ![]() ![]() Soluğu Rambam hastanesinde alan aileye doktorlar, yılanın son derece zehirli bir tür olduğunu, ancak kış aylarında daha az zehir salgıladığını, bu sayede olayı ucuz atlattıklarını söyledi ![]() Ancak, AFP'ye konuşan diğer bir uzman, Dr ![]() ![]() Shacham da yılanın ısırmamasını kış mevsimine bağladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|