|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dolu, hayatımızı, seçme, yaşamayı, şansımız |
![]() |
Hayatımızı Dolu Dolu Yaşamayı Seçme Şansımız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatımızı Dolu Dolu Yaşamayı Seçme ŞansımızJerry, çevresind ekilerin çok sevdiği insanlard an biriydi ![]() ![]() ![]() ![]() Bu adam, bu halde bile nasıl iyimser olabiliyo r? Birisi nasıl olduğunu sorsa; "Bomba gibiyim" diye yanıt verirdi hep ![]() ![]() ![]() "Bomba gibiyim ![]() Jerry bir doğal motivasyo ncuydu ![]() ![]() ![]() Yanında çalışanla rdan biri, o gün, kötü bir günündeys e, Jerry yanına koşar, duruma nasıl olumlu bakılacağ ını anlatırdı ![]() Bu tarzı fena halde düşündürü yordu beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah kalktığım da kendi kendime Jerry bugün iki seçimin var: Havan ya iyi olacak, ya kötü ![]() ![]() ![]() Havamın iyi olmasını seçerim ![]() Kurban olmak, ya da ders almak ![]() Ben başıma gelen kötü şeylerden ders almayı seçerim ![]() ![]() ![]() ![]() göstermek ![]() ![]() Yok yahu, diye protesto ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi ya da kötü olmasını seçersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jerry'nin sözleri beni oldukça etkiledi ![]() ![]() ![]() Yıllar sonra, Jerry'nin başına çok tatsız bir şey geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taburcu edildiğin de, kurşunlar ın bazıları hala vücudunda ymış ![]() Ben onu, olaydan altı ay sonra gördüm ![]() Bomba gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmadın mı, şuurunu kaybetmed in mi ? Ambülansl a gelen sağlık görevlile ri harika insanlard ı ![]() ![]() Ama acil servisin koridorla rında sedyemi hızla sürerlerk en, doktorlar ın ve hemşirele rin yüzündeki ifadeyi görünce ilk defa korktum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yaptın? diye merakla sordum ![]() ![]() Kocaman bir hemşire yanıma yaklaştı ve bağırarak herhangi bir şeye alerjim olup olmadığın ı sordu ![]() ![]() ![]() Evet diye yanıt verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktorlar ve hemşirele r gülmeye başladıla r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jerry, sadece doktorlar ın büyük ustalıkla rı sayesinde değil, kendi olumlu tavrının büyük katkısı ile yaşadı ![]() ![]() Hergün, hayatımız ı dolu dolu yaşamayı seçme şansımız ve hakkımız olduğunu ondan öğrendim ![]() ![]() Ve her şeyin kendi seçimimiz e bağlı olduğunu ![]() ![]() Bu yazıyı okudunuz ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() |
![]() |
![]() |
|