Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çetiner, hanife

Hanife Çetiner

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hanife Çetiner

Hanife ÇETİNER ilklerin modacısıdırİlk defa 64 Miss Turkey giydiren tasarımcıdır

Hanife ÇETİNER Miss Turkey?lere hazırladığı kostümlerden 9 tane Best In Evining Gown,4 tane National Costum ödülleri ile en çok uluslar arası ödül alan tasarımcıdır

Hanife ÇETİNER Şırnak?ta ilk defile yapan tasarımcıdır

Hanife ÇETİNER yanan ormanlara yeni bir hayat kazandırmak nedeni ile 11uluslar arası ödülünü 111 fidan dikerek kutlayan doğa ve orman gönüllüsü tasarımcıdır

Hanife ÇETİNER Çanakkalem Şehitlerimizi Anma ve Kültürümüzü Yaşatma Derneği?nin başkanıdır

Hanife ÇETİNER İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü danışma kurulu üyesidir

Hanife ÇETİNER İstanbul?daki ?Güç Birliğine İlk Adım? derneğinin kurucu üyelerindendir

Hanife ÇETİNER Güzel Sanatlar Eğitim ve Kültür Vakfı?nın kurucu üyelerindendir

Hanife ÇETİNER Çocuk Sağlığı Koruma Vakfı?nın kurucu üyelerindendir

Hanife ÇETİNER Milliyet Gazetesi?nin Ege ekinde uzun yıllar köşe yazarlığı yapmıştır ve şimdi ise İzmir?de Ekonomi Gazetesi?nde köşe yazarlığı yapmaktadır

Hanife ÇETİNER şu anda İzmir?de Girişimci İş Kadınları Derneği?nin kurulması için ön çalışmalar içindedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com