Hanife Çetiner |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hanife ÇetinerHanife ÇETİNER ilklerin modacısıdır İlk defa 64 Miss Turkey giydiren tasarımcıdır![]() Hanife ÇETİNER Miss Turkey?lere hazırladığı kostümlerden 9 tane Best In Evining Gown,4 tane National Costum ödülleri ile en çok uluslar arası ödül alan tasarımcıdır ![]() Hanife ÇETİNER Şırnak?ta ilk defile yapan tasarımcıdır ![]() Hanife ÇETİNER yanan ormanlara yeni bir hayat kazandırmak nedeni ile 11 uluslar arası ödülünü 111 fidan dikerek kutlayan doğa ve orman gönüllüsü tasarımcıdır![]() Hanife ÇETİNER Çanakkalem Şehitlerimizi Anma ve Kültürümüzü Yaşatma Derneği?nin başkanıdır ![]() Hanife ÇETİNER İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü danışma kurulu üyesidir ![]() Hanife ÇETİNER İstanbul?daki ?Güç Birliğine İlk Adım? derneğinin kurucu üyelerindendir ![]() Hanife ÇETİNER Güzel Sanatlar Eğitim ve Kültür Vakfı?nın kurucu üyelerindendir ![]() Hanife ÇETİNER Çocuk Sağlığı Koruma Vakfı?nın kurucu üyelerindendir ![]() Hanife ÇETİNER Milliyet Gazetesi?nin Ege ekinde uzun yıllar köşe yazarlığı yapmıştır ve şimdi ise İzmir?de Ekonomi Gazetesi?nde köşe yazarlığı yapmaktadır ![]() Hanife ÇETİNER şu anda İzmir?de Girişimci İş Kadınları Derneği?nin kurulması için ön çalışmalar içindedir ![]() |
|
|
|