Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
meryem, uzerli

Meryem Uzerli

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli Hakkında

2011 Muhteşem Yüzyıl adlı dizisinde Meryem Uzerli, ‘Hürrem’ rolü için kamera karşısına geçti Almanya’da birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan Uzerli’nin, oyunculuk gücünün ve fiziksel özelliklerinin yanı sıra birkaç dil bilmesi de seçimde etkili oldu

5 Ocak çarşamba günü Show Tv de ekrana gelecek olan dizi, görkemli sahneleri ve oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor

Meryem Uzerli biyografi

12 ağustos 1983 yılında Almanya’da doğan Meryem Uzerli (Meriem Sahra Userli), oyunculuk dalında eğitim almış
173 cm boyunda olan genç oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem Sultan’ı olarak seçilmiş Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda ingilizce biliyor Türkçesi çok iyi değilAlmanya’da bir çok televizyon filmi ve dizide rol alan Meryem Uzerli binicilik, yüzme ve basketbol sporlarını yapmış

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com