![]() |
Hasan Arat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan AratHasan Arat ( 1959) işadamı 1959 yılında Adana'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1986 yılında Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği üyesi 44 meslekdaşı ile beraber Yönetim Kurulu Üyesi olduğu GSD Dış Ticaret firmasını, 1993 yılında ise Türkmenistan'da halen Yönetim Kurulu 2 ![]() ![]() Arat Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hasan Arat, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD), İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği (ITKIB), Türkiye Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD), Türk-Amerikan İş Adamları Derneği (TABA), Ekonomik ve Sosyal Etüdler Konferans Heyeti kuruluşlarına da üyedir ![]() 12 Şubat 1996 tarihinden sonra Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi (DEIK) bünyesinde faaliyet gösteren Türk-AB İş Konseyleri Başkanlığı'nı yürütmeye başladı ![]() 1990-1992 yılları arasında Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanlığı'nı da üstlenen Arat, 1992 yılında Uluslararası Giyim Sanayicileri Federasyonu (IAF) Yönetim Kurulu'na girdi ve Başkan Yardımcısı seçildi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|