Grup Bomb (Grup Bomb Kimdir? - Grup Bomb Hakkında) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Grup Bomb (Grup Bomb Kimdir? - Grup Bomb Hakkında)BİYOGRAFİLERİ Bahadır: 1984 yılında İstanbul’da doğdum Eğitimimi İstanbul’da tamamladım![]() Profesyonel olarak dans ediyorum Salsa, R&B Hip Hop bildiğim dansların bazıları![]() Ayrıca birçok dans üzerine aldığım ödüller var ![]() Onur: 1982 yılında İstanbul’da doğdum ![]() Eğitimime İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü’nde devam ediyorum Piyano çalıyorum![]() Murat: 1983 yılında İstanbul’da doğdum Eğitimime Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde devam ediyorum![]() Bir çok tiyatro oyununda rol aldı ![]() Bertan: 1983 yılında İstanbul’da doğdum ![]() Lise eğitiminin yarısına kadar Türkiye’de, diğer öğrenim hayatını yurt dışında devam ettirdim ![]() Bir çok dizide oynadım, aynı zamanda radyo programı yaptım ![]() isminisenkoy com sitesinde yapılan oylamayla en yüksek oyu alan B O M B grubunüyelerinin baş harflerinden oluşuyor ![]() Bahadır Onur Murat ve Bertan’dan oluşan grup müzikhayatına atılmadan öncesine dayanan 3 yıllık bir arkadaşlığa sahipler ![]() ![]() Hepsi Grubuyla rakip değil birbirlerinin destekçisi olduğunu belirten BOMB grubu üyeleri ” Türkiye’de bizim tarzımızda müzik yapan tek bir grup var Bu da HEPSİ ” Diye yorumluyor![]() ![]() Bomb Grubu: Türkiye’de bir ilkiz boyband olarak… Bugüne kadar denenmemiş dört erkekten oluşan bir grubuz ![]() Müziğimizle bir yerlere varmak için zor bir yola girdik Başarılı, kalıcı ve yıllar sonra bile Türk müzikseverler tarafından saygı ve sevgiyle takdir edilebilmek
|
|
|
|