![]() |
Amy Lee |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amy Lee![]() Adı :Amy Lynn Lee Doğum Tarihi: 13 Aralık 1981 Doğum Yeri: Riverside California - Parkview Hastanesi Burcu: Yay Kardeşleri: Erkek kardeşi Robby Carrie Lori Saç Rengi : Kahverengi Göz Rengi: Parlak Yeşil Yaptığı şarkılar: "Hello" "Give Unto Me" "Going Under" "Bring Me To Life" "Taking Over Me" "Solitude" Amy gri ve mavi lens kullanıyor ![]() ![]() ![]() West Mount Beach Florida da büyümüş ![]() En sevdiği film "Nigthmare Before Christmas" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amy'nin sesiyle ilgili bilgileri: Ses tipi: Lyric Mezzo-Soprano En yüksek ses tonu: G5 (Live versions of "Bring me to Life") En düşük ses tonu: E3 ("Hello" "Going Under") Ses sıralaması: 2 ![]() En Çok Sevdiği 10 Albüm 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() En Çok Sevdiği 5 Bayan Şarkıcı 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() Fallen albümünde en çok sevdiği şarkı: Going Under Amy adını 70'li yıllardaki "Amie" adlı şarkıcıdan almış ![]() ![]() Amy'nin hobileri: resim yapmak ve günlük yazmak ![]() ** Güçlü bir rock sounduna sahip olan Evanescence’in tohumları 90’lı yıllarda atıldı ![]() ![]() ![]() -Su ana kadar az duyulmus bir grup ismine sahipsiniz ![]() Amy Lee: Bu ismi bulmak için uzun bir arastırma yaptık ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Moody: Ben bu ismi ilk duyduğum zaman Amy’den daha fazla savunmustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bring To My Life Sarkınız Daredevil filminin müzigi oldu ![]() ![]() ![]() Amy Lee: Daredevil filminde bu sarkıyı duymak benim için muhtesem bir deneyimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bir rock grubunun kadın vokali olmak kolay is degildir herhalde? Amy Lee: Gerçekten rock söyleyen bir kadın vokal olmaktan çok gurur duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|