![]() |
Hürrem Sultan Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürrem Sultan SözleriBen Alexandra La Rossa Osmanlı Sarayına Satılmış Rutenyalı Köle , Cariye ![]() ![]() Dinyeper Nehrinden Karadeniz'e Savrulmuş Satılmış Bir Köle ![]() Anası Babası Kardeşleri Sevdikleri Yok Olmuş Köle ![]() Bu Dev Dalgaların Üstünde Her an Ölsemde Cennette Aileme Kavuşsam Diye Dua Eden , Daha 17 Yaşında Dünyanın Zalim Kederini Öğrenmiş Birgünde Bin Yaş Almış , Yaşamaktan Caymış Kadersiz ![]() ![]() ![]() ![]() Alexandra ![]() ![]() Ben Alexandra , Kederimi Kimseye Söylemedim , Paylaşmadım Derdimi Derin Kuyulara Bağırdım Denize Döktüm Dalgalar Alıp Götürdü ![]() ![]() Derdimi kimselere anlatmadım Gözyaşlarımı sadece AİLEM için akıttım ![]() ![]() Bu köle kızdan bir SULTAN Yarattım ve kadere karşı koydum ![]() ![]() VE İŞTE ŞİMDİ HAYATIMIN KADERİNİN DEĞİŞTİĞİ YERDEYİM ![]() ![]() SULTAN SÜLEYMAN'IN SARAYINDA BAŞLARINA YIKMAK İSTEDİĞİM BU SARAY ARTIK BENİM EVİM YUVAM ![]() ![]() İNTİKAM İÇİN ATAN KALBİMİN AŞK İÇİN YENİDEN ATACAĞINI NEREDEN BİLEBİLİRDİM ![]() ![]() BEN HÜRREM SULTAN SÜLEYMAN'IN KÖLESİ , KARISI , MİSKİ , NURU , PARLAYAN AYI ![]() ![]() BEN HÜRREM!! MEHMET'İN MİHRİMAH'IN SELİM'ÎN BEYAZIT'İN CİHANGİR'İN TALİHLİ ANASI ![]() ![]() HASEKİ HÜRREM SULTAN ![]() ![]() EVLATLARIM BEN SİZE VE KENDİME SÖZ VERDİM, VAKTİ İLE ETEK ÖPTÜM , DİZ ÇÖKTÜM , YALVARDIM ![]() ![]() VE ŞİMDİ ONLAR GÜN GELECEK BENİM ÖNÜMDE DİZ ÇÖKECEK ![]() ![]() İŞTE O GÜNLER GELDİ ÇATTI ![]() ARTIK KORKSUNLAR BENDEN ZİRA ALDIKLARI HER NEFESİ ZEHİR EDECEĞİM ONLARA ATEŞ OLUP ÜZERLERİNE YAĞACAĞIM!! ![]() ![]() ![]() HAREM NE Kİ ? ![]() ![]() DÜNYAYI YÖNETECEĞİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|