![]() |
Sensizlik Yakıştımı Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Cloud
|
![]() Sensizlik Yakıştımı BanaKarar veremiyorum bir türlü -Çok yakıştı- diyor yüreklerinde yer edindiklerim Nasıl da huzurlu görünüyorsun şimdilerde Ben Ben bilmiyorum hala ! Üstüme giydiğim bu kapkara sensizlik yakıştı mı gerçekten bana Sen-li hayallere dalıyorum pamuk düşlerle , Çıkarıyorum üstümden sensizliği Sonra gözümü alıyor düşlerimin beyazlığı tekrar giyiyorum ! Bir iki beden büyük mü geldi yoksa Küçükken annemin yaptığı gibi seneye de giyerim diyip en büyüğünden mi kuşandım sensizliği Karar veremiyorum bir türlü Bu kadarı fazla bana diyip , Çıkarıyorum üstümden Bildiğim en yakın terziye gidiyorum koşar adımlarla Ne istediğimi anlatıyorum, Şurası şöyle olmalı Burası geçmişte kalmalı Ben anlatıyorum-arkadaşım-terzi dinliyor Dinince öfkem bir yudum , Sensizliği geçirip yine üzerime çıkıyorum ! Sen Ben Sensizlik Kapkara Kocaman Geçiyor zaman ! Ya ben büyüyorum ya acılarım ya da yüreğimin iç cebinde taşıdığım sensizlik ! Kısa geliyor artık paçaları , Kollarımı açıkta bırakıyor açık denizler kadar uzak varlık/sızlığın Hem üşüyorum artık , hem de utanıyorum Yepyeni Ve Bembeyaz Ve Sıcacık ,,, Ödünç bir kıyafeti olan var mı ! Alıntı
![]() |
Cevap : Sensizlik Yakıştımı Bana |
![]() |
![]() |
#2 |
*JuLieT*
|
![]() Cevap : Sensizlik Yakıştımı BanaBensizlik yakışırmı sana beee :p :P yakışmasss tabeee :p amannn ne sölüyom ben ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|