Gözlerimdeki Garip Sorun :( |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerimdeki Garip Sorun :(Merhabalar, Bilmiyorum psikolojik bir şey mi ama kafama çok taktım ![]() Görüş açılarım normal, yani 180 derece, fakat benim görme sorunum ''odaklandığım yer'' Gözümün odaklandığı alan çok daraldı gibime geliyor Örneğin elinize bir ''telefon'' alın ve telefona bakın Telefona odaklandığınız sıra diğer yerleri de göreceksiniz elbette ama geri planda kalacaklardır Çünkü o sıra telefona odaklanıyorsunuz İşte benim sorunumda tam bu noktada, telefona tam odaklanamıyorum, bende telefonun yarısı arka planda kalıyor Ya da odaklandığım noktanın ne kadar daraldığını şöyle bir örnek ilede göstereyim ''forumti'' yazısını düşünün, ben burada ''f'' harfine odaklanırken sondaki ''m'' harfi geri planda kalıyor Okurken bile bu yüzden çok fazla kelime atlamaya başladım Tam anlamıyla anlatamıyorum da, bulanık da görmüyorum o noktaları Telefon örneğinde olduğu gibi, telefona bakarken diğer yerlerin arka planda kalması gibi Sadece bende ''odaklandığım alan çok dar'' gibi İnternet'te araştırıyorum, hiçbir sonuç çıkmıyor Sadece görme alanı darlığı diyor, ama benim sorunum bu değil Böylesi bir sorun veya hastalık ile ilgili hiçbir sonuç bulamadığım için ''acaba psikolojik mi?'' diyorum
|
|
|
|