Siyah Beyaz Bir Resim |
|
|
#1 |
|
Cloud
|
Siyah Beyaz Bir Resim![]() Sen çok uzaklardasın ![]() ![]() ![]() Siyah beyaz bir resimden bakıyorsun bana ![]() ![]() ![]() Melekler gibiiii Baykınlık var bakışlarında ![]() ![]() ![]() Gözlerin var ![]() ![]() ![]() İçine çeken simsiyah ![]() ![]() ![]() Bembeyaz gözbebekleri ![]() ![]() İşte ben orda kayboluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen çok uzaktasın ![]() İnan farkındayım ve biliyorum ![]() ![]() ![]() Elin şakagında parmaklarını salmışssın aşağıya ![]() ![]() ![]() Simsiyah saçlarının arasında narin ojeli parmakların ![]() ![]() ![]() bir kolye sallanıyor incecik boynundan pervasızca ![]() ![]() ![]() göğüslerinin arasına ![]() ![]() kızıyor kıskanıyorum aslında ![]() ![]() ![]() askılı ne yakışmış ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum uzaktasın bakıyorsun bana ![]() ![]() ![]() Hergün saat 4 te bakıyorsun bana O melek yüzünle ![]() Biliyorum sen çok uzaktasın yaa Korkuyorum bu saatlerde Görünmezsen gözlerime ![]() ![]() 2 damla yaş oluyorsun kirpiklerimde ![]() ![]() ![]() Biliyorum çok uzaklardasın ![]() Sadece siyah beyaz bir resimden bakıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Siyah Beyaz Bir ResimÇok güzeldi teşekkürler
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Siyah Beyaz Bir Resimİçtendi
![]() Teşekkürler ![]() |
|
Cevap : Siyah Beyaz Bir Resim |
|
|
#5 |
|
Cloud
|
Cevap : Siyah Beyaz Bir Resimevet içtendi Rica ederim Sudenaz![]()
|
|
|
|
#6 |
|
*JuLieT*
|
Cevap : Siyah Beyaz Bir ResimTeşekkürler Mertcim harikaydııııı |
|
|
|
#7 |
|
Cloud
|
Cevap : Siyah Beyaz Bir ResimBirşey deqil qücem saol ![]() :)
|
|
|
|