Constantine 2 (2010) |
|
|
#1 | |||
|
1die
|
Constantine 2 (2010)![]() Cehennem kaçaklarının peşinde koşan Constantine beyazperdeye dönemeye hazırlanıyor gibi The Lake House'da rol alan Sandra Bullock ve Keanu Reeves, filmin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında ComingSoon'a Constantine 2 hakkında ipucu vermekten kaçınmamış![]() Kendisine Constantine'in devam filmiyle ilgili sorular yöneltilen aktör daha ağzını açmaya fırsat bulmadan yanıt rol arkadaşından gelmiş Bullock'a göre böyle bil film olacaksa bile Reeves içinde olmamalı![]() Yanıta kendisi de şaşıran aktör arkadaşına neden olmamalıyım diye sormayı ihmal etmemiş Bullock'un yanıtı ilkinden de ilginç ''Sen beni Hız Tuzağı 2 ile ilgili uyarmamıştın Ama ben arkadaşın olarak oynamaman gerektiğini düşünüyorum Eğer oynarsan da Constatine 2'de sigarayı bırakmalısın''![]() Bullock'un tavsiyelerinin ardından konuya dönen Reeves ''Böyle bir durum söz konusu Ben kesinlikle yer almak isterim ama yapımcıların kararı henüz belli değil Uzun bir hikaye diyerek'' soruyu biraz geçiştirmiş![]() ![]() Constantine 2 (2010)
||||
|
|