Halka 3 -The Ring Three (2011) |
|
|
#1 |
|
1die
|
Halka 3 -The Ring Three (2011)![]() Orijinali "Ringu" olan serinin yeniden yapımı olan "The Ring" serisinin son halkası olan 3
bölüm 2011′da gösterime girecek Orijinal ringu ile aynı şekilde bu son bölümde de Samara’nın geçmişine gidilecek Yönetmen 2 filmin ve Ringu serisinin yönetmeni Hideo Nakata Aiden rolünde yine David Dorfman var Samara’yı da yine Kelly Stables oynuyor![]() Japon yapımı olan son halka "Ringu:0 Bâsudei" adındaydı ![]() Şimdilik Rachel Keller karakterini oynayan Naomi Watts ismi ortalıkta görünmüyor Dahil olacak mı yoksa onsuz bir halka filmi mi olacak henüz bir bilgi yok![]() ![]() Bakalım 3 film; ilk filmdeki korku-gizem ikilisini başarılı yansıtan Gore Verbinski'nin Halka'sı gibi başarılı mı, yoksa ardından gelen Hideo Nakata yönetmenliğindeki facia gibi mi olacak? Umalım ki Hideo Nakata 2 filmdeki hatalarından arınmış güçlü bir filmle dönsün![]() ![]() ![]() The Ring Three (2011) Yönetmen: Hideo Nakata Tür: Drama,Horror Ülke: USA Dil: English Slogan: You stop living the moment you want to die ![]() Konu: Samara returns with a familiar video tape to strike terror again in the third film of the Ring franchise, The Ring 3 Oyuncular (ilk 5): Kelly Stables, David Dorfman, Brianna Tatiana IMDB: The Ring Three (2011)
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)Konularınızda imdb linki haricinde diğer linkleri pasif hale getirebilir misiniz acaba ? Genellikle konularınıza girip tekrar tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum Anlayışla karşılacağınızı umarım Paylaşımlarınız için teşekkürler
|
|
Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011) |
|
|
#3 |
|
1die
|
Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)tmm usta ,şimdi anladım ben yazıların dizilişini yanliş yapıyorum sanmıstım imdb harici link vermem fragman serbestmı usta fılmle beraber vereyımmı ? |
|
|
|
#4 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)Şüphesiz fragman ile konularınız göze daha hoş görünecek ve ilgi sahiplerinin konudan daha fazla tatmin olmasını sağlayacaktır
|
|
|
|
#5 |
|
1die
|
Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)tmm dır mesaj alınmıştır usta |
|
|