|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| caribbean, disney, hans, pirates, soundtrack, zimmer |
Hans Zimmer - Pirates Of The Caribbean 4 (Disney Soundtrack) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hans Zimmer - Pirates Of The Caribbean 4 (Disney Soundtrack)Hans Zimmer - Pirates Of The Caribbean 4 (Disney Soundtrack) Rob Marshall`ın yönettiği ve Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane ile Kevin McNally`nin oynadığı “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde” filmi gösterime girdi Filmin müzikleri de dinleyicilerin beğenisine sunuldu![]() Filmin soundtrack’inde yer alan müzisyenler adeta yıldızlar geçidi Film endüstrisinin göz bebeği olan usta müzisyen Hans Zimmer “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” ile geri döndü Oscar ödüllü müzisyen daha önce 2 kez Golden Globe, 4 kez de Grammy Ödülü’nün sahibi olmuştu Rodrigo y Gabriela ile yaptıkları besteler, tartışmasız albümde ilk etapta dikkati çeken şarkıları oluşturuyor Rodrigo y Gabriela ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Zimmer “Penélope Cruz’un oynadığı Angelica karakteri bir İspanyol Bu sebeple müziğimde Latin ezgilerin olmasını özellikle istedim ve buna dikkat ettim Meksikalı gitarist Rodrigo y Gabriela’nın uzun süredir hayranıydım Bu projede bir araya gelmek, birlikte üretmek benim için bir zevkti” cümleleriyle bu müzikal birlikteliği açıklıyor![]() Albümün bir diğer sürprizi ise Penélope Cruz’un müzisyen kardeşi Eduardo Cruz Johnny Depp ve Penélope Cruz’un Tango sahnesindeki müziğin bestecisi olan sanatçı, tüm dikkatleri üzerine çekiyor![]() Hans Zimmer’ın müzikal dehası, Rodrigo y Gabriela’nın performansları ve geri kalan tüm ekibin yüksek enerjisi ve yeteneği ile ortaya çıkan bu albümün edinilmesi gereken bir çalışma olduğunu vurgulayalım ![]() 1 Guilty of Being Innocent of Being Jack Sparrow / Hans Zimmer 2 Angelica (Featuring Rodrigo y Gabriela) / Hans Zimmer 3 Mutiny / Hans Zimmer 4 The Pirate That Should Not Be / Rodrigo y Gabriela 5 Mermaids / Hans Zimmer 6 South of Heaven’s Chanting Mermaids / Rodrigo y Gabriela 7 Palm Tree Escape (Featuring Rodrigo y Gabriela) / Hans Zimmer 8 Blackbeard / Hans Zimmer 9 Angry and Dead Again / Rodrigo y Gabriela 10 On Stranger Tides / Hans Zimmer 11 End Credits / Hans Zimmer 12 Guilty of Being Innocent of Being Jack Sparrow (Remixed by DJ Earworm) / Hans Zimmer 13 Angelica (Grant Us Peace Remix) (Remixed by Ki:Theory) / Rodrigo y Gabriela 14 The Pirate That Should Not Be (Remixed by Photek) / Rodrigo y Gabriela 15 Blackbeard (Remixed by Super Mash Bros & Thieves) / Hans Zimmer 16 South of Heaven’s Chanting Mermaids (Remixed by Paper Diamond) / Rodrigo y Gabriela 17 Palm Tree Escape (Remixed by Adam Freeland) / Rodrigo y Gabriela; Hans Zimmer 18 Angry and Dead Again (Remixed by Static Revenger) / Rodrigo y Gabriela Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201221,69 TL |
|
|
|