Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okyanus, ortaç, serdar

Serdar Ortaç - Okyanus

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Serdar Ortaç - Okyanus

Serdar Ortaç - Okyanus

Serdar Ortaç’ın 6 Albümü “Okyanus” Avrupa Müzik markasıyla tekrar yayımlanıyor

İlk kez Temmuz 2002’de piyasaya sunulan albümde, Erhan Bayrak, Erdem Kınay, Alper Erinç gibi önemli müzisyenler çalıştı İlk klip şarkısı olan "Kabahat" ikinci klibini çektiği "Geceleri Yakıp" ve yakın sanatçı dostu Ebru Gündeş''le düet yaptığı "Kararsın Dünyam" adlı şarkıları çok sevildi

01 Bana Özelsin

02 Geceleri Yakıp

03 Halime Gülen Varsa

04 Heves

05 İstemem mi

06 Je Taime

07 Kabahat (Ebru Gündeş ile düet)

08 Kararsın

09 Okyanus

10 Savaş Ve Barış

11 Utansın

12 Zembille

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
12,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com