Akşam Şefası 1 3 Lü Cd Box Set |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akşam Şefası 1 3 Lü Cd Box SetAkşam Şefası 1 3 Lü Cd Box Set CD 1 1 SAÇLARIN TARUMARSöz: Erdoğan Ünver Müzik: Şekip Ayhan Özışık 2 HİCRAN OLACAKSA BU AŞKIN SONUSöz: Ferit Sıdal Müzik: Ferit Sıdal 3 YEMİN ETTİM BİR KERESöz: Necla Güner Müzik: Selahattin İnal 4 DOYMADIM SANA AĞLARIMSöz: Nevzat Akay Müzik: Nevzat Akay 5 ŞARKILAR SENİ SÖYLERMüzik: Sadettin Kaynak 6 UNUTTURAMAZ SENİ HİÇKİMSESöz: Ekrem Güyer Müzik: Ekrem Güyer 7 HASTAYIM YAŞIYORUMSöz: Udi Hırant Müzik: Udi Hırant 8 SÖYLEYEMEM DERDİMİ KİMSEYESöz: Şükrü Tunar Müzik: Şükrü Tunar 9 AKŞAM OLDU HÜZÜNLENDİM BEN YİNESöz: Ahmet Cengizoğlu Müzik: Semahat Özdenses 10 YALNIZ BIRAKIP GİTME BU AKŞAMSöz: A Refik Altınay Müzik: Mısırlı İbrahim11 PİŞMAN OLUR DA BİRGÜNSöz: İrfan ÖZbakır Müzik: İrfan Özbakır 12 GEZDİM DİKENLİ AŞK YOLLARINDASöz: Necdet Atılgan Müzik: Kadri Şençalar CD 2 1 NERDEN SEVDİM O ZALİM KADINISöz: Y Ziya Ortaç Müzik: Selahattin Pınar2 DERTLERİ ZEVK EDİNDİMSöz: Sırrı Uzunhasanoğlu Müzik: Selahattin İnal 3 BU AKŞAM BÜTÜN MEYHANELERİNİ DOLAŞTIMSöz: Turhan Oğuzbaş Müzik: Avni Anıl 4 ÇAYA İNER AĞLARIMSöz: Selahattin Çelik Müzik: Selahattin Çelik 5 SÖYLEME BİLMESİNLERSöz: İlkan San Müzik: Selahattin Altınbaş 6 KARŞIYAKA'' DA İZMİR'' İN GÜLÜSöz: LAvtacı Hristo Müzik: Lavtacı Hristo 7 BİR İHTİMAL DAHA VARSöz: Osman Nihat Akın Müzik: Osman Nihat Akın 8 SEN KİMSEYİ SEVEMEZSİNSöz: Kamuran Yarkın Müzik: Kamuran Yarkın 9 YİNE BU YIL ADA SENSİZSöz: Osman Nihat Akın Müzik: Osman Nihat Akın 10 BÖYLE Mİ ESECEKTİSöz: Teoman Alpay Müzik: Teoman Alpay 11 ŞEHNAZ LONGASöz - Müzik : Anonim 12 KÜÇÜK YAŞTA ALDIM SAZI ELİMESöz: - Müzik: Anonim CD 3 1 KİMSEYE ETMEM ŞİKAYETSöz: Kemani Serkis Efendi Müzik: Kemani Serkis Efendi 2 KİRPİKLERİN GÖLGESİSöz: Rüştü Bingöl Müzik: Saadettin Kaynak 3 GÖZE Mİ GELDİKSöz: Yusuf Nalkesen Müzik: Yusuf Nalkesen 4 SAÇININ TELİNESöz: Tarık Hatusil Müzik: Selahattin İnal 5 BİR BAHAR AKŞAMISöz: Fuat edip Baksı Müzik: Selahattin Pınar 6 GÖNLÜM YARALISöz: Kadri Şençalar Müzik: Kadri Şençalar 7 BİR GÖNÜL VARDI BENDESöz: Sedat Ergintuğ Müzik: Ferit Sıdal 8 KADERE BAKSöz: Salih Korkmaz Müzik: Alaaddin Ersoy 9 YEŞİL ÖRDEK GİBİSöz - Müzik: Anonim 10 SÖNMEZ ARTIK YÜREĞİMDESöz: Kadri Şençalar Müzik: Kadri Şençalar 11 SARI GÜLÜM VAR BENİMSöz: - Müzik: Anonim 12 NİÇİN BAKTIN BANA ÖYLESöz: Vecdi Bingöl Müzik: Saadettin Kaynak Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201219,69 TL |
|
|
|