|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| musichappy, turkish, unforgettable, year |
The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 2 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 2The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 2 CD 1: Şu Göğsün Yırtılıp Baksan Beste: Cevdet Çagla Güfte: Hikmet Münir Ebcioğlu Dönlüm Seher Yeli Gibi Beste & Güfte: Sadettin Kaynak Aylar Geçiyor Beste: Selahattin Pınar Güfte: Burhan Bey Gökyüzünde Göreli (Yar Yelelelli) Beste: Münir Nurettin Selçuk Güfte: Ahmet Paşa İç Durma İç Güzelim Beste: Kadri Şencalar güfte: Nihat Özdemir Erdi Bahar Sardı yine Beste: Munir Nurettin Selçuk güfte: Vecdi Bingöl Dil Yaresini Andıracak Beste: Şevki Bey Güfte: Hafid Bilmem Bu gönülle Ben Beste: Münir Nurettin selçuk Beste: Necdet Bey Benide Alın Ne Olur Beste: Selahattin Pınar Güfte: Baki Süha Adipoğlu Kara Bulutlar Kaldı Beste: Sadettin Kaynak Güfte: R Gökalp ArkınDüşer Mi Şanına Beste & Güfte: Hacı Arıf Bey Yar Yolunu Kolladım Beste: Yerasi Asım Arsoy Güfte: Anonim CD 2: Havada Bulut Yok Beste & Güfte: Anonim Gurbetten Gelmişim Yotgunum Hancı Beste: selahattin İnal Güfte: Bekir Sıtkı Erdoğan Bu Ne Sevgi Ah Beste: Abdullah Yüce Güfte:Hasan Bayri Geceler Yarim Oldu Beste: Cemil Cankat Güfte: Ahmet Cemil Cankat Beyletim Kçşkü, Neyleyim sarayı Beste & Güfte: Kadri Şencalar Uyu Demeye Geldim Beste & Güfte: Fahri Kayahan Ham Meyvayı Kopardılar Dalından Beste & Güfte: Anonim Meşesiz Dağşarda, Bülbül Öter mi Beste & Güfte: Kadri Şençalar Uzayıp Giden Tren Yolları Beste & Güfte: Naci Tekdal Bilal Oğlan Beste & Güfte: Anonim Karlı Dağı Aştım Geldim Beste: Rıfat Bey Güfte: Anonim Asker Oldum Piyade Beste & Güfte: Anonim Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 20129,89 TL |
|
|
|