Müzeyyen Senar - Saklı Kayıtlar (1934-1996) (Plak) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Müzeyyen Senar - Saklı Kayıtlar (1934-1996) (Plak)Müzeyyen Senar - Saklı Kayıtlar (1934-1996) (Plak) 1 Müstear Saz SemaiMükerrem Akıncı 2 Gel Ey SakiSöz & Müzik: Rahmi Bey 3 Dün Gece Mehtaba DalıpSöz: Mahmut Nedim Güntel Müzik: Emine Semahat Özdenses 4 Gecenin Matemini Aşkına Örtüp SarayımSöz & Müzik: Selahattin Pınar 5 Ömrümüzün Son DemiSöz: Ahmet Orhan Arıtan Müzik: Selahattin Altınbaş 6 Kanun TaksimiKanun: Göksel Kartal 7 Neden Düştük Biz Bu HaleSöz: Rıfat Ayaydın Müzik: Zeki Duyguluer 8 Agora MeyhanesiSöz: Onur Şenli Müzik: İsmet Nedim Saatçi 9 Bayati PeşrevSeyfettin Osmanoğlu 10 Hala Acıyor Gözlerinin Yaktığı YerlerSöz: Mustafa Nafız Irmak (Çamlıtepe) Müzik: Şerif İçli 11 Benzemez Kimse SanaSöz: Rüştü Şardağ Müzik: Mehmet Fehmi Tokay 12 Karşıdan Yar Güle GüleSöz & Müzik: İsmail Dede Efendi 13 Klarnet TaksimiKlarnet: Bülent Altınbaş 14 Hicran HastasıyımSöz: Vecdi Bingöl Müzik: Kadri Şençalar 15 İzmir''in İçinde Vurdular BeniSöz & Müzik: Anonim 16 Ud TaksimiUd: Yıldıran Güz 17 Bir Gönül Vardı BendeSöz: Sedat Ergintuğ Müzik: Ferit Sıdal 18 Sevmekten Kim UsanırSöz: Hikmet Minir Ebcioğlu Müzik: Ali Teoman Alpay 19 Şimşir-i Nigahıyla Vuruldum CiğerimdenSöz: tanburi Ali Efendi Müzik: Hafız Kemal Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201238,50 TL |
|
|
|