İz /Trace - Bu Toprağın İzleri Seri 1 (6 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İz /Trace - Bu Toprağın İzleri Seri 1 (6 CD)İz /Trace - Bu Toprağın İzleri Seri 1 (6 CD) Cd 1 1 Allı Turnam 2 Bülbülüm Altın Kafeste 3 Havada Bulut Yok 4 Gemilerde Talim Var 5 Beyaz Giyme Toz Olur 6 Kırmızı Gül Demet Demet 7 Bir Fırtına Tuttu Bizi 8 İki Keklik 9 (Bedir) Üğrünü Üğrünü Gelir Dereden 10 Çarşambayı Sel AldıCd 2 1 Anadolu Yetim Türküsü 2 Sürüler İçinde 3 Aman İki Telli 4 Dön Beri Dön Yüzünü Göreyim 5 Şemsiyenin Ucu Kara 6 Yeşil Ayna 7 Değme Felek 8 Ne Feryat Edersin 9 Sarılı Yazma 10 Taşa Verdim YanımıCd 3 1 Çökertme 2 Sarı Gelin 3 Ah Bir Ataş Ver 4 Bir Of Çeksem 5 Tuna Nehri 6 Yeşil Ördek 7 Mektebin Bacaları8 İbrişim Örmüyorlar 9 Bir Mendil Aldım Dereden 10 CemalimCd 4 1 Erzurum''dan Çevirdiler Yolumu 2 Aziz Dostum Benden Küsüp İncindi 3 Leblebi Koydum Tasa 4 Arda Boyları 5 Yeşil Ördek Başlı Gövel Ördek 6 Altın Hızma 7 (Ayrılık) Hicrinden Geceler Yatabilmirem 8 Tanrı''dan Diledim Bu Kadar Dilek 9 (Oy Asiye) Ağasarın Balına 10 (Bebek) Elma Attım YuvarlandıCd 5 1 Başına Döndüğüm 2 Gül Kuruttum 3 Ben Ağlarım Yane Yane 4 Eklemedir Koca Konak 5 Değme Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 6 Drama Köprüsü 7 Seyreyle Güzel 8 Al Fadimem 9 Bülbülün Kanadı Sarı 10 (Kazım''ın Ağıtı) Mezar ArasındaCd 6 1 Üsküdar''a Giderken 2 Çanakkale İçinde 3 Çalın Davulları 4 Harman Yeri Sürseler 5 Ordu''nun Dereleri 6 Adalardan Çıktım Yayan 7 Çemberimde Gül Oya 8 Göçmen Kızı 9 Tek Kapıdan Çıktım 10 HekimoğluÜrünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201237,51 TL |
|
|
|