İz /Trace - Bu Toprağın İzleri Seri 2 (6 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İz /Trace - Bu Toprağın İzleri Seri 2 (6 CD)İz /Trace - Bu Toprağın İzleri Seri 2 (6 CD) Cd 1 1 Neredesin Sen 2 Fırat Türküsü 3 Mihriban 4 Harman Dalı 5 Kütahya''nın Pınarları 6 Bugün Ayın Işığı 7 Hastane Önünde İncir Ağacı 8 Zulüf Dökmüş Yüzüne 9 Kırmızı Buğday 10 Denizin Dibinde HatçamCd 2 1 Gele Vera Deresi 2 Ben Seni Sevduğumi 3 Dertliyim Kederliyim 4 Bir Para Paradur 5 Ey Mustafa 6 Karşıya Sıra Çamlar 7 Dere Beni Boğamaz 8 Gemim Geliyor GemimCd 3 1 Yanarım Aşkına Can Yanar 2 Dinle Sana Bir Nasihat Edeyim 3 Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını 4 Iğdır''ın Al Alması 5 Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma 6 Vardım Hind Eline 7 Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 8 Mevlam Aldı Ben Neyleyim (Ağıt)Cd 4 1 Kara Tren Gelmez Mola 2 Dedim Kız Yaşın Nedir 3 Bu Babamın Evidir (Atabarı) 4 Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok 5 Dersini Almışta Ediyor Ezber 6 Seherde Ağlayan Bülbül 7 Yaylanın Soğuk Suyu da Deldi Bağrımı Deldi 8 Atmacayı Vurdular 9 KarakoyunCd 5 1 Uzun İnce Bir Yoldayım 2 Evreşe Yolları Dar 3 Karahisar Kalesi 4 Şu Dalmadan Geçtin Mi (Yörük Ali) 5 Bir Yiğit Gurbete Gitse 6 Cici Papucum Cici 7 Gurbette Ömrüm Geçecek 8 Zeybek (Ege)Cd 6 1 Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim 2 Anam Ağlar Başucumda Oturur 3 Ahu Gözlerini Sevdiğim 4 Bahçada Yeşil Çınar 5 Bülbüller Düğün Eyler 6 Oy Akşamlar 7 Kırklar Dağının Düzü 8 Çaya Da Düştü Tutamadım KolunuÜrünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201237,51 TL |
|
|
|