Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kandıralı, kırbaç, mustafa, romanı

Mustafa Kandıralı - Kırbaç Romanı

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye’nin köklü plak şirketlerinden Uzelli, Kırbaç Romanı ile Mustafa Kandıralı serisine bir yenisini daha ekliyor

80 yılın getirdiği istikrar ve dürüstlük Kandıralı adının markalaşmasını sağlamıştır Ünlü klarnet ustası Selim Sesler, Kandıralı’ya olan bakışını şu sözleriyle betimlemiştir “Mustafa Kandıralı bana göre gelmiş geçmiş en büyük klarnet üstadıdır Bizim kuşak onu dinleyerek büyüdü Onu kendimize örnek aldık Biz onu plaklardan, radyodan dinlerken evde çıt çıkmazdı

Mustafa Kandıralı, çingene kültürünün getirdiği sazına hakimiyet, kendini durmadan geliştirebilen yapısı ve düzgün karakteri sayesinde en önemli müzik insanlarıyla çalışmayı başarmış, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük klarnet üstadlarından biri olmuştur

Albümün İçindekiler:

1- Şiki Şiki Baba (Arabesk)

2- Rast Oyun Havası

3- Mintaks Oyun Havası (Mandra)

4- Yalan Gözler (Aksak)

5- Firuze

6- Varveren Oyun Havası (Çiftetelli)

7- Dübeş Attım Yek Geldi

8- Lingo Lingo Şişeler (Sarhoş Havası)

9- Kırbaç Romanı (Tulum/Gayda)

10- Hayriye

11- Odana Serdim Halı

12- Çözmek Elimde Değil

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
10,36 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com