Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boss, monitör, tu88, tunermicro

Boss TU-88 Bk Tuner-Micro Monitör

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

- Boss''un yeni dizayn TU serisi tuner aletiTam tempo ve ritim seçenekleri ile pratik imkanı sağlarMix girişi ile Mp3 playerınızı veya pc''inizi bağlayarak pratik ve jam yapabilirsiniz
Hassas Akort, bir metronom ve efektleri monitörize etmek için bir kabin simülasyonlu kulaklık amplifikatörü
Üç akort modu (Kromatik, Gitar ve Bas) Ritim kalıplarıyla donanmış dahili metronom
ÖZELLİKLERİ
AKORT ARALIĞI
E0 (206 Hz) - C8 (4,1860 Hz)
REFERANS PITHC
A4 (435- 446 Hz)
AKORT AKÜRASYONU
± 1 cent
GÜÇ KAYNAĞI
Dry battery 6F22/6LR61 (9 V) type, AC adaptor DC 9V (PSA serisi opsiyonel)
AKIM ÇEKİMİ
30 mA
SÜREKLİ KULLANIMDA PİL ÖMRÜ (Karbon)
Yaklaşık 8 saat
Ölçü ve ağırlık (pil dahil)
En
140 mm
Derinlik
80 mm
Yükseklik
30 mm
Ağırlık
02 kg

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
70,33 USD + KDV
150,76 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com