Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arus, coşar, ismail, mevlana, şebi

İsmail Coşar - Mevlana Şeb-i Arus

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sufi Müzik ve Geleneksel Türk Kültürü’nün tanıtımı için çalışmalara imza atan Çetiner Müzik Yapım tarafından yayınlanan ve Müzik Yönetmenliğini Neyzen Süleyman YARDIM''ın yaptığı MEVLÂNA ŞEB-İ ARUS isimli Bayati Mevlevi Ayini CD''si çıktı

Şeb-i Arus İsmail COŞAR Hocanın, güçlü sesi ve yorumu ile, Gel, Gel, Her Ne Olurdan Ol Yine Gel Şiiri''nin de yer aldığı CD, Ali KALAYCI’nın icrası ile Na''t-ı Mevlâna''nın ardından, Üstad Neyzen Süleyman YARDIM''ın Ney Taksimi, Bayati Peşrev, (Devr-iVeled-i), 1Selam, 2Selam, 3Selam, 4Selam, Niyaz ilahisi, Ud taksimi, Cahit NAZLI''nın okuduğu Kur''an-ı Kerim ve Dua (Gülbank)''ın okunması ile son buluyor
ALBÜM PARÇA (ŞARKI)SIRALAMASI
ŞİİR, GEL, GEL (İsmail COŞAR)
NAT-I MEVLÂNA
NEY TAKSİMİ (Süleyman YARDIM)
BAYATİ PEŞREV
1SELAM, 2SELAM, 3SELAM, 4SELAM
NİYAZ İLAHİSİ
UD TAKSİMİ
KUR''AN-I KERİM (Cahit NAZLI)

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
9,38 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com