Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanda, kamusal, kuralları, protokol

Kamusal Alanda Protokol Kuralları

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

‘Protokol Kuralları’nın amacı, okuyucusunun bulunduğu ortamdaki saygınlığını artırmaktır Bu kitaptaki kurallar, bulunduğunuz ortamda size artı değer katacak ve bir adım öne çıkaracaktır Statü ve iletişim başarısına açılan kapıların anahtarı şimdi sizlerin elinde

Uluslararası ve kamusal ilişkilerde protokol kurallarının ne denli etkileme gücünün olduğu tartışılmaz Protokol: devlet törenlerinde, diplomatik ve resmi ilişkilerde, sosyal hayatta usul ile şekil yönünden uygulanması aynı zamanda da uyulması gereken kuralları belirler

Ayrıca global köy haline gelen dünyamızda, diplomasinin de gelişimiyle protokol düzenleri daha etkin ve önemli hâle gelmiştir Diplomatlar, ülkeleri yararına uluslararası ilişkileri geliştirmek için; hakim sosyal davranış kurallarını, devlet geleneklerini ve nezaketini de uygulamak zorundadır Bu yüzden protokol kurallarının, sadece törenlerdeki “ön koltuklar” dan ibaret olmadığını ve yaşamın tamamına yerleşmiş bir disiplinler bütünü olduğunu bu kitapla öğreneceksiniz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com