![]() |
Art Academy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Art AcademyArt Academy Art Academy setine sahip olarak adım Adım, püf noktalarıyla detaylı anlatımlar ![]() ![]() Her aşamada yönlendirici uzman tavsiyeleri ![]() Kullanılan teknikler ile ilgili püf noktaları, uzman tavsiyeleri, hata düzeltme yöntemleri çalışmalarınızda size yol gösterecek ![]() Boyama Tekniklerinin Ayrıntılı anlatımı ![]() Tüm boyama tekniklerinin nasıl kullanılacağını, nasıl karıştırmanız, nasıl uygulamanız gerektiğini adım adım öğreneceksiniz ![]() İleri Teknikler, Farklı Malzemeler ![]() Zaman içerisinde tekniğinizi ilerleterek daha farklı malzeme ve tekniklerle farklı eserler üretebileceksiniz ![]() Temel Sanat Eğitimi Sadece çizim ve boyama tekniklerini değil, renk teorisinden perspektife kadar bir çok temel sanat konusunu kapsayan dersleri takip etme fırsatı bulacaksınız ![]() Toplam 13 Art Klasör içerisinde 131 fasiküllük Art Academy aboneliği hediyeleri olan; 265,50 YTL değerinde Art Course VCD''li Resim Öğretim Seti, 66 parçalık Ahşap Ressam Çantası, palet ve resim malzemeleri adresinize hemen ücretsiz gönderilsin! Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 388,85 TL |
![]() |
![]() |
|