Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, sinema, yıllığı

2011 Sinema Yıllığı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Sinema Yıllığı

2011 Sinema Yıllığı

Film eleştirmenleri son zamanlarda sıkıntılı günler geçiriyor Öncelikle başında iş alanları azalıyor Yine Film Eleştirisinin Ölümü başlıklı demeçler dört bir yanı kapladı Fakat bu sadece bir şehir efsanesi; işin doğrusu Film Eleştirisinin Altın Çağı´nı yaşıyoruz Bugünlerde artan sayıda sinemasever filmler hakkında giderek çoğalan sayıda yorumlar okuyorlar Her zamanınkinden fazla -Roger Ebert- Her zaman söylemişimdir, eğer müthiş olduğunuzu söyleyen eleştirileri kabullenmeye hazırsanız, berbat olduğunuzu söyleyen eleştirilere de hazırlansanız iyi edersiniz -Clint Eastwood- Bir yönetmen ve bir oyuncu olarak hayli liyakatli sayılırım ama iş yazarlığıma gelince biraz sinirliyim Bu konuda eleştirilmeyi pek hoş karşılayabilecek kadar yeterli özgüvenim yok galiba Genelde eleştirileri kişisel alıyorum Lafa "Bu film başyapıt" diye başla, sonra nerelerin değişmesi gerektiğini söyle, canımı ye! -Tim Robbins- Hala eleştirmen gibi düşünür, filmleri bir eleştirmen gibi analiz ederim Buna rağmen film çekiyorsanız eleştiri yazmanız mümkün değildir -Paul Schrader- Bir süredir filmlerimde ilgili eleştirileri okumuyorum Başka filmlerle ilgili yazılan eleştirileri okumayı tercih ediyorum -Steven Soderbergh- (Arka Kapak)

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
26,04 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com