|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bölüme, doktora, gidilmelidir, hastalık, için |
Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Hangi Bölüme Gidilmelidir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Hangi Bölüme Gidilmelidirastım şüphesiyle hangi doktora gitmeliyiz |
|
Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Hangi Bölüme Gidilmelidir |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hangi Hastalık İçin Hangi Doktora Hangi Bölüme Gidilmelidirgöğüs hastalıkları bölümüne gitmelisiniz geçmiş olsun ![]() Hemoroid, Sivilce, Romatizma, Basur, Saç Dökülmesi, Yüksek Tansiyon Hastaları, Astım, Mide Baş Ağrısı, Şeker Hastalığı, Baş Ağrısı, Migren, Sinüzit vb ![]() Hastalıklar İçin HangiDoktora Bölüme Gitmeliyim? Hastanelerde Varolan Bölümler ve Bölümlerin (Doktorların) Baktıkları İlgili Hastalıkları Verilmiştir ![]() Ağız ve Diş Hastalıkları Bölümü: Diş Çekimi, Ağız kokusu, Diş Ağrısı, Tartar Cerrahi Bölümü: Apandisit, Fıtık, Kangren, Basur, Hemoroid, İnce bağırsak, Kalın bağırsak, Karaciğer, Mide, Safra kesesi Çocuk Hastalıkları Bölümü: Çocuk, Akdeniz Anemisi – Talasemi, Alerji, Apandisit, Astım, Ateş, Boğmaca, Bronşit, Çocuk felci, Egzama, Ergenlik, Havale (Nöbet), İdrar kaçırma, Kabakulak, Kızamık, Lösemi, Nezle, Öksürük, Zatürree, Pnömoni Dahiliye (İç Hastalıkları) Bölümü: Ağrı, Akdeniz Anemisi, Alerji, Anemi, Baş Dönmesi, Şeker, Diabet, Gastrit, Guatr, Hemofili, Hepatit, İshal, Kabızlık, Kalınbağırsak, Kanser, Karaciğer Kanseri, Kist, Lösemi, Şişmanlık, Obezite, Romatizma, Sindirim Sistemi, Terleme, Ülser Dermatoloji (Deri Hastalıkları) Bölümü: Akne, Bel soğukluğu, Deri kanseri, Egzama, Mantar, Nasır, Saç dökülmesi, Sedef Hastalığı, Psoriasis, Siğil, Sivilce, Uçuk, Uyuz, Vitiligo, Zona Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü: Enfeksiyon, Bağışıklık, İmmünite, Dizanteri, Çiçek hastalığı, Kuşpalazı, Difteri, Grip, Sarılık, İshal, Kabakulak, Kuduz, Mantar, Şarbon, Tenya, Tifo, Tetanos, Uyuz, Veba, Zona Göğüs Hastalıkları Bölümü: Göğüs, Akciğer kanseri, Astım, Boğmaca, Bronşit, Nefes darlığı, Zatürree, Pnömoni, Tüberküloz, Verem Göz Hastalıkları Bölümü: Göz, Astigmatlık, Arpacık, Daltonizm, İris iltihabı, İritis, Katarakt, Kornea, Miyop, Retina Kadın Hastalıkları (Jinekoloji) Bölümü: Kadın, Aybaşı, Adet, Rahim kanseri, Bel soğukluğu, Meme kanseri, Menopoz, Frengi, Düşük, Anne Sütü, Doğum, Gebelik, Hamilelik, Kürtaj Kalp Damar Bölümü: Kalp, Damar, Aort, Damar sertliği, Hipertansiyon, Yüksek tansiyon, Hipotansiyon, Düşük tansiyon, Kalp krizi, Kalp yetmezliği, Taşikardi, Çarpıntı Kulak Burun Boğaz (KBB) Bölümü: Anjin, Bademcik iltihabı, Boğaz ağrısı, Burun, Farenjit, Gırtlak, Horlama, Kulak iltihabı, Saman nezlesi, Sinüzit, Tükürük Bezi, Uçuk, Vertigo, Baş dönmesi Nöroloji Bölümü: Ağrı, Alzheimer, Baş ağrısı, Fıtık, Beyin, İnme, Felç, Nevralji, Menenjit, Migren, Parkinson, Sinir Sistemi, Vertigo, Baş dönmesi Ortopedi Bölümü: Artrit Ayak bileği Bacak Bel Boyun Fıtık Kalça ağrıları Kas Kemik Kırıklar Omurga Omuz Romatizma Siyatik Topuk Psikiyatri Bölümü: Depresyon, Hipnoz, Fobi, Kekemelik, Stres, Şizofreni, Uyku bozukluğu, Uykusuzluk Üroloji (Bevliye) Bölümü: Bel soğukluğu, Böbrek taşı, Erken boşalma, Frengi, İktidarsızlık, Kısırlık, Mesane, Penis, Prostat, Testis |
|
|
|