Loreena McKennitt Dünya Turnesi İçin İstanbul’ Da... |
|
|
#1 |
|
Verus_TR
|
Loreena McKennitt Dünya Turnesi İçin İstanbul’ Da...Loreena McKennitt Dünya Turnesi İçin İstanbul’ da ![]() ![]() ![]() 08 Haziran 2009 Pazartesi 17:17 Dream TV News Team Kanadalı şarkıcı/besteci Loreena McKennitt uzun bir aradan sonra hayranları için tekrar İstanbul’da ! Loreena McKennitt; İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, 13 Haziran Cumartesi akşamı Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde olacak Dünya çapında 15 milyona yakın albüm satışıyla multi-platin plak ödülleri alan Loreena McKennitt Avrupa’da ve Avustralya’da en çok satanlar arasında yer alıyor Loreena McKennitt, en son 13 yıl önce Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nde uğradığı ülkemize geri dönerken turne kapsamında ilk KKTC konserini de gerçekleştirmiş olacak [glow=red,2,300]İstanbul'da 13 Haziran Cumartesi günü Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde, 14 Haziran Pazar günü ise 48 Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek [/glow]Ve en önemlisi benim işime gelen bir durum bu söyleyeceğim; - " 14 Haziran'da Bursa' da 48 Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek ve sevenleriyle buluşacak " Ben 13 Haziran' da Bursa' ya gidiyordum Şansın bu kadarı![]()
|
|
|
|