Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çip, insanlara, uzaylılar, yerleştirmiş

Uzaylılar İnsanlara Çip Yerleştirmiş

Eski 06-14-2009   #1
yesimciwciw
Icon46

Uzaylılar İnsanlara Çip Yerleştirmiş

UZAYLILAR INSANLARA ÇİP YERLEŞTİRMİŞ

UFO kongresinden birbirinden ilginç iddialar ortaya atıldı Bir doktar 14 insandan 15 uzaylı çipi çıkardığını söyledi

İstanbul dün tüm dünyadan gelen UFO meraklılarını ağırladı Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılan Siriüs UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 4 Uluslararası “UFO ve Yeniçağ” Kongresi’ne ’uzaylılar ve UFO’konularında çalışmalarıyla tanınan dünyaca ünlü konuklar katıldı Konuklardan biri de bir cerrahtı "Ben 14 kişiden, 15 uzaylı çipi çıkardım’ dedi
UZAYLILAR İNSANLARA ÇİP YERLEŞTİRİYOR
Kendini uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlere ve uzaylı çiplerine adayan, Californialı ayak hastalıkları uzmanı ve cerrah Dr Roger K Leir da dünkü kongrenin konukları arasındaydı Bugüne kadar uzaylıların kaçırıp alıkoyduğu 14 denekten 15 adet çip çıkardığını iddia eden Leir, ilk çipi 1991 yılında çıkardığını söyledi: “Nasıl ki biz insanlar bazen bilimsel amaçlı olarak örneğin bir memelinin vücuduna çip yerleştirip onun yaşam tarzını, yemek yeme alışkanlıklarını, nerede ve nasıl yaşadığını ya da vücut ısısı gibi bilimsel verileri araştırıyorsak uzaylılar da bize aynı şeyi yapıyorlar NASA uzaya gidecek astronotların vücuduna onların bedensel harmonilerini takip edebilmeleri için çip yerleştirir
3 KEZ UFO GÖRDÜM
Uzaylılar da çok uzaklardan geldikleri için bugüne kadar milyonlarca insanla temas kurdular, ameliyat ettiler ve geldikleri yerlerde takip edebilmek için çip yerleştirdiler Ben ilk kez 1991 yılında insan vücudundan çip çıkardım Daha sonrasında ise onlarca insandan uzaylı çipleri çıkardım Daha önce 3 kez UFO gördüm Bence UFO’lar birbiriyle bağlantılı sebepler doğrultusunda geliyorlar

HİTLER UZAYLILARI ARAŞTIRIYORDU

Kongreyi düzenleyen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan da bir konuşma yaptı Özellikle UFO’ların özellikle 1 ve 2 Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler’in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlatan Akdoğan, “Daha önce İngiliz, İsveç ve Meksika ellerindeki UFO dosyalarını açıkladılar Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve MİT’te de açıklanmayan UFO masası var Ellerindeki bilgileri açıklamaları lazım” dedi Kur’an-ı Kerim’de de evrende başka varlıklar olduğuna dair birçok ifadenin yer aldığını ileri süren Akdoğan şu çarpıcı iddialarda bulundu: “Birçok yerde amatörce çekilen UFO görüntüleri bize ulaştırıldı Kumburgaz’da bu yıl çekilen görüntülerde UFO içinde siluetler fark ediliyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Uzaylılar İnsanlara Çip Yerleştirmiş

Eski 06-14-2009   #2
Aragorn561

Cevap : Uzaylılar İnsanlara Çip Yerleştirmiş

yahu adamlar biraz atıp tutuyo bulanık resimler geliyo kaçıııın :D:D onlar uzaylı ise ve bilinmeyen bir yerden geliyosa demekki işlerini iyi yapıyodur ve birkaç dandik fotograf makinesine yakalanmazlar olsa bile onlar çoktan gözükmeden silinirdi (çaktın) daha uzun bilgi anlatmak benide sizide yorar

teşekkürler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com