İki Karınca |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
İki Karıncaİki karınca internette tanışırlar ve birbirlerine aşık olurlar internet üzerinden sürdürdükleri aşkları çok ıyı gıtmektedir ![]() Bir sure sonra dişi karınca erkek karıncaya bişey itiraf etmek ıstediğni soyler,hep soylemek ıstedıgını ve kendısınden ayrılacagından korktugu için ona soyleyemedıgını soyler![]() ![]() Erkek karıncada olsun der ben senı ne olursa olsun sevecegım der![]() ![]() Dişi karınca açıklar ben şimdiye kadar sana yalan soyledım benım ellerım yok ,şimdi bunu ıtıraf edıyorum benı affet der ,,tamam der erkek karıncada ben seni her halinle severım ![]() ![]() Aradan uzun bır zaman gecer ve karıncalar mutlu bır sekılde yasamaktadırlar artık![]() ![]() Ve bır gun dişi karınca sabah uyandıgında uyanır bakarkı ellerı cıkmış,hemen koşar sevgılısine internette Aşkım bak sevgımız sayesınde ellerim çıktı cok mutluyum der![]() Erkek karınca üzgun bir şekide derki![]() ![]() 'SENİ BEN EL LERİN OLSUN DIYEMI SEVDIM !!! :05
|
|