![]() |
İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir1 kişiye 2 kişiye 3 kişiye 4 çok fazla
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() walla bence aşık olma katsayısı her insanda farklıdır ![]() "bir çiçekle ömür mü geçer" (tabı bunu bir erkek söyledi bana ![]() bu söz üzerinde bayağı düşündüm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Laaa olum ne aşkı yaa bırak şöle fıstırıktan seleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() :))Alemsin yani Rahatsız:))
![]() |
Şimdiye Kadar Kaç Tane Sevgiliniz Oldu ? |
![]() |
![]() |
#9 |
Katli
|
![]() Şimdiye Kadar Kaç Tane Sevgiliniz Oldu ?Evli olanlardan evlemeden önce kaç sevgilileri olduğunu işaretlesin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şimdiye Kadar Kaç Tane Sevgiliniz Oldu ? |
![]() |
![]() |
#10 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Şimdiye Kadar Kaç Tane Sevgiliniz Oldu ?Bitane sevdiğim oldu ve hala o var benim için bir başkası da olmaz:) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir |
![]() |
![]() |
#11 |
bonsoir
|
![]() Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir1 kişiye aşık olunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık OlabilirUzaktan sevgililer dönemi, Platonik aşklar dönemi, Telefonlu aşklar dönemi, Birlikte dolaşabilen aşıklar dönemi, Birlikte yaşanabilen aşıklar dönemi, Her gün sevgili değiştirme dönemi, Balayına değilde alayına gitme dönemi derken aşk meşk bitmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geçici hoşlanmalar bile aşk, sevgi olmuş ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık OlabilirAlıntı:
Bitmemiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bir yerde son bulur ![]() ![]() ![]() Sevgi de her fedakarlığı kaldıramaz ![]() ![]() ![]() Ama, aşk ve sevgi bir arada olursa ![]() ![]() ![]() İşte gerçek aşk budur ve yalnızca bir kişiye aşık olunur ![]() ![]() ![]() Diğerleri "ani hoşlantı"dır ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Katli
|
![]() Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir2 kişiye kadar olabilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilirtek ve ölümüne (hatta sonrasında bile)
|