![]() |
Hocalar Uçuk Olunca |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Hocalar Uçuk OluncaHOCALAR UÇUK OLUNCA – 1 Renkli kişiliğiyle ün yapmış bir felsefe hocası, yılın son sınavını yapmak üzere sınıfa girmiş ![]() ![]() bekliyorlar, felsefe hocası sınıfa şöyle bir bakmış, derken sandalyesini kaptığı gibi kürsünün üzerine koymuş ![]() ![]() - İşte 100 puanlık tek soru demiş ![]() ![]() edin ![]() Herkes bir girişmiş yazmaya efendim hızlı hızlı yazanlar harıl harıl düşünenler derken, aralarından biri kâğıda tek bir cümle yazmış sonra kalkmış hocasına vermiş ve sınavı bitirip çıkmış ![]() ![]() ![]() Sonuçlar açıklandığı zaman bir bakmışlar koca sınıfta 100 üzerinden 100 alan tek kişi var, o da sınavı 2 dakikada bitirip çıkan çocuk! Peki, acaba çocuğa 100 puan getiren o tek cümle neymiş? Cevap kâğıdına sadece şunu yazmış: - HANGİ SANDALYE? HOCALAR UÇUK OLUNCA – 2 Seviye: Üniversite Ders: Eğitim felsefesi Sınav: Bütünleme Sınav şu sorudan ibarettir: “Bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız ![]() Yalnız bir sorun vardır ![]() içeriğini hiç bilmemektedir ![]() soru da bulamamaktadır ![]() girdiğini hatırlar ![]() ![]() Soru 1: İlk Milli Eğitim Bakanımız kimdir? Cevap: Hasan Ali Yücel Soru 2: Hasan Ali Yücel kimdir? Cevap: İlk Milli Eğitim Bakanımızdır ![]() İşlem tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() Sınav Sonucu:100 HOCALAR UÇUK OLUNCA – 3 ODTÜ Felsefe öğrencilerini en çok zorlayan hocalardan biri, dersinin final sınavında sınıfa gelmiş ve sınav sorusu olarak tahtaya; Why? (Neden?) yazmış ![]() Öğrenciler ilk önce ne yazacaklarını şaşırmışlar, sonra herkes bir şeyler yazmaya başlamış ![]() sınavın ilk dakikasında kâğıdını teslim etmiş ![]() Bu öğrenci sınavdan 100 almış ![]() Öğrencinin cevabı da soru gibi kısaymış! WHY NOT (NEDEN OLMASIN Kİ?) HOCALAR UÇUK OLUNCA – 4 Aynı hoca başka bir sınavda “Risk Nedir?” diye soruyor ![]() Yine bir öğrenci sınavın ilk 10 saniyesinde teslim ediyor kâğıdını ![]() yazıyor, gerisi ise bomboş beyaz yaprak ![]() “İşte risk budur!” diye yazıyor ![]() yüksek notu alıyor ![]() Hocanın bir sonraki sınavında yine “Risk Nedir?” sorusuyla karşılaşan öğrencimiz tekrar boş kağıt verince bu sefer 0 alıyor ![]() Tabii koşa koşa hocaya gidip sebebini soruyor ![]() İşte cevap: Aynı şartlar altında, aynı riski iki kere almak aptallıktır! HOCALAR UÇUK OLUNCA – 5 Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Hocanın biri sınavda, o günlerde devam etmekte olan bir davanın detaylarını vermiş ve sonucun ne olacağını sormuş ![]() bütün öğrenciler ha babam, de babam, sayfalarca yazmaya başlamışlar ![]() dakikasında vermiş ![]() ![]() Öğrencinin yanıtı tek cümleymiş: “Devam eden dava hakkında yorum yapılamaz ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hocalar Uçuk Olunca |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Hocalar Uçuk Oluncabence konu başlığı biraz değişmeli 'öğrenciler uçuk olunca' daha mantıklı :D:D:D ama çok güzel (hepsini bilmeme rağmen :D) teşekkürler
|