|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
için, mezun, yeni, öğretmen, öğretmenler, örneği |
![]() |
Yeni Mezun Bir Öğretmen İçin Cv Örneği - Yeni Mezun Bir Öğretmenler İçin Cv Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Mezun Bir Öğretmen İçin Cv Örneği - Yeni Mezun Bir Öğretmenler İçin Cv ÖrneğiYeni Mezun Bir Öğretmen İçin CV Örneği - Yeni Mezun Bir Öğretmenler İçin Cv Örneği Yeni Mezun Bir Öğretmen İçin CV Örneği - Yeni Mezun Bir Öğretmenler İçin Cv Örneği İSİM, SOYİSİM Fotoğraf Adres : Örnek Mah ![]() ![]() Gsm : (577) 123 45 67 Ev : 123 123 45 67 E-mail : adinizi @ orneksite ![]() Web : siteniz ![]() KİŞİSEL BİLGİLERİM: Uyruğum : T ![]() ![]() Doğum Yerim : Şehir Doğum Tarihim : 01/01/1982 Askerlik Durumum : 2002–2003 (Yapıldı) Medeni Durumum : Bekar KARİYER HEDEFİM: 1992 yılından beri ilginç bir merak duygusu ile başlayan bilgisayar ve teknoloji dünyası merakım sayesinde sürekli genişleyen bilgi ağacımı her zaman genişletmeye özen gösterdim ![]() ![]() Çünkü gelecek daima bilgi, bilişim ve teknoloji sektöründe olmaya devam edecektir ![]() ![]() ![]() ÇALIŞMAK İSTEDİĞİM ALANLAR: • Ar-Ge • Bilgi işlem • Internet’ den Reklam ve Pazarlama İŞ DENEYİMLERİM: 1- 2000-2002 – Örnek Firma Hizmetleri • Teknik Servis hizmetleri • Satış ve Pazarlama 2- 2003-2004 Örnek Firma Tic ![]() ![]() ![]() • Teknik Servis hizmetleri • Satış ve Pazarlama 3- 2004-2005 Örnek Firma • Bilgi işlem • Web/Grafik Tasarım • Online Müşteri Hizmetleri • Internet’ den Ürün Reklam ve Pazarlama 4- 2005-2006 Örnek Firma • Web Tasarım • Grafik Tasarım • Domain & Hosting Pazarlama • Arama Motoru Optimizasyonu • Web Danışmanlığı • Sponsoral Projeler 5- 2006 Örnek Firma Ltd ![]() ![]() • Web Tasarım • Grafik Tasarım • Tanıtım CD ‘leri • Ürün Reklam ve Promosyon • Sponsoral Web Projeleri EĞİTİMİM: Örnek öğretim kurumları / 1999-2000 YABANCI DİL: İngilizce: Okuma – İyi, Yazma - İyi, Anlama - İyi İŞ TECRÜBELERİM: İşletim Sistemleri • DOS, MS Windows 3x/9x/NT,XP Windows 2000 Professional, Windows 2003 Enterprise Edition Donanım • Intel 286 / P ![]() • Hi-Tech donanımlar ve ürün incelemeleri Ağ Protokolleri Bilgi seviyesine göre; OSI, TCP, IP, MAC, NAT, DNS, DHCP, IPX/SPX, NETBEUI, NETBIOS, LDAP, GATEWAY, IP ROUTING, LAN, WAN, FIREWALL, SMTP, POP3, HTTP, FTP Ağ ve iletişim teknolojileri Bilgi seviyesine göre; • BUS, STAR, RING topolojileri • HUB, SWICTH, ROUTER, ADSL MODEM cihazları • RJ45, RJ11 konnektör bağlantıları • WI-FI ( IEEE 802 ![]() Diğer • Sistem ve yazılım ile ilgili bütün sorunlarda çözüm geliştirebilir ve destek verebilirim ![]() • Yeterli seviyede Grafik/Web Tasarım, Internet Reklamcılığı, Sound Forge ve Html/javascript derleme yapabilirim ![]() • Personele gerekli Bilgisayar - Donanım - Network ve Windows/Office Ailesi İşletim ve Office Sistemleri gibi alanlarda destek verebilirim ![]() • Bilgi seviyeme göre Windows Server sistemlerini kurabilir ve konfigüre edebilirim ![]() • Yeni teknolojiler ve yeni alanlarda da gelişime açığım ![]() PROJELER: siteismi ![]() ![]() siteismi ![]() ![]() siteismi ![]() ![]() Site Rehberiniz : siteismi ![]() ![]() Kendime ait olan bazı web siteleri: siteismi ![]() siteismi ![]() siteismi ![]() siteismi ![]() Diğer web site referanslarım için bilgi almak isterseniz lütfen beni aramaktan çekinmeyin ![]() KATILDIĞIM EĞİTİM VE SEMİNERLER: - 01/2005 Örnek kurs - 01/2005 Örnek seminer İLGİ ALANLARIM: Bilgisayar ve Bilişim Teknolojilerini takip ederim, Internet ve Internet tabanlı teknolojiler ile ilgilenirim, Kişisel Gelişim ile ilgili konuları severim, Fırsat buldukça Türk Halk Müziği ezgilerini dinlerim ![]() REFERANSLAR: 1- Ahmetseydi ERAYMAN /Esnaf/ 0542 ……… 2- Selçuk YALÇIN /Bilgi İşlem/ 0532 3- Murat SARIKAYA /webmaster/ 0555 |
![]() |
![]() |
|