KayboL .. |
|
|
#1 |
|
gothicc_girll26
|
KayboL ..![]() Kaybol ![]() Çık git artık yüreğimden hüzün Verdiğin yorgunluk bitiriyor beni Tüketiyor ağır ağır Garip bir ölüm sarıyor bedenimi;ruhumu kaplıyor karanlık![]() Korkuyorum ![]() ![]() Evet korkutuyorsun![]() ![]() Hep korkutuyordun![]() ![]() Titremelerden alamıyorum ruhumu ![]() Çık git yüreğimden artık![]() Çık git hüzün![]() ![]() Bir kerecik olsun yalnız bırak beni ![]() Ne olursun git![]() ![]() Göz yaşlarımı arama boşuna yanaklarımda,kurudu onlar çoktan ![]() ![]() yüreğimi akan kanlar sardı bedenimin her tarafını da onu bile umursamaz oldu benliğim![]() Git ![]() Ne olursun bir kez olsun,bırak beni bir başıma Yada ![]() ![]() Yada, bırak beni, ben gideyim çarpıp kapıyı ![]() ![]() Dışarıda kar var umurumda değil ![]() ![]() Belki tipi çıkar kaybolurum karda izini sürerken sıcak bir gülümseyişin ![]() ![]() Belki tipi çıkar kaybolurum izini sürerken sessiz ![]() ![]() Hem dışarısı soğuk ![]() İzin verirsen ve gidersem eğer;buzdan evim daha güçlenir de yüreğimin orta yerinde,bir daha bu kadar yorulmaz bedenim Tamam ![]() ![]() Kabul ![]() ![]() Yastık altında sakladığım son umut kırıntılarımda sana kalsın ey hüzün ![]() ![]() Evet ![]() Evet al,onlar da sana kalsın, ne yazar? Ama alırken zorla yapıştırdığın maskemi de çıkar yüzümden ![]() ![]() Bazen beni bile kandıran bu maskeyi istemiyorum artık anla ![]() ![]() Kanımı emiyor ve ben engel olamıyorum canımı yakmasına![]() Lütfen almışken yüzüme yapıştırdığın bu maskeyi de al![]() ![]() Bırak ![]() Bırak izin ver gideyim artık![]() ![]() Dışarıda kar var hem,belki tipi çıkar ![]() ![]() Tipi çıkar da kaybolurum ![]() ![]() Kaybolur da kurtulurum ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|