![]() |
KayboL .. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() KayboL ..![]() Kaybol ![]() ![]() Çık git artık yüreğimden hüzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Titremelerden alamıyorum ruhumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kerecik olsun yalnız bırak beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göz yaşlarımı arama boşuna yanaklarımda,kurudu onlar çoktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() Yada ![]() ![]() ![]() Yada, bırak beni, ben gideyim çarpıp kapıyı ![]() ![]() ![]() Dışarıda kar var umurumda değil ![]() ![]() ![]() Belki tipi çıkar kaybolurum karda izini sürerken sıcak bir gülümseyişin ![]() ![]() ![]() Belki tipi çıkar kaybolurum izini sürerken sessiz ![]() ![]() ![]() Hem dışarısı soğuk ![]() ![]() ![]() Tamam ![]() ![]() ![]() Kabul ![]() ![]() ![]() Yastık altında sakladığım son umut kırıntılarımda sana kalsın ey hüzün ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() Evet al,onlar da sana kalsın, ne yazar? Ama alırken zorla yapıştırdığın maskemi de çıkar yüzümden ![]() ![]() ![]() Bazen beni bile kandıran bu maskeyi istemiyorum artık anla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dışarıda kar var hem,belki tipi çıkar ![]() ![]() ![]() Tipi çıkar da kaybolurum ![]() ![]() ![]() Kaybolur da kurtulurum ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|