Asıl' ı Yansıtabiliyor Musunuz? |
|
|
#1 |
|
Verus_TR
|
Asıl' ı Yansıtabiliyor Musunuz?Hepimiz aynı amaç için buradayız İlk önce içimizdeki Tanrı Sevgisi' ni yüceltmek ve bu sevgiden oluşan tomarcıkları birbirimize vermek![]() Eğer bunu başarabilirsek ( ki günümüzde çok zor - deyim yerinde ise birkaç insan harici- ) asıl eşitliğe ulaşabiliriz Tanrı' yı, Tanrı olduğu için sevmeyenler var![]() Yani Yüce Tanrı' yı tüm canlı ve cansız varlılardan üstün görenler var Ben onların inandıkları Tanrı' ya karşıyım![]() Benim inandığım Tanrı hepimiz ile birdir Bana göre senin içinde bir Tanrı var, benim içimde bir Tanrı var ve diğer tüm herşeyde Tanrısal bir özellik var![]() Eğer kendimizi seversek asıl Tanrı' yı sevmiş oluruz![]() Bize yüklenen tek şey sevgidir![]() ![]() Bu sevdihiy bulursak inanınki Tanrı mutlu olacaktır![]() Ki bunu bu zamanda yapmıyorlar![]() Onu çok üstün olarak görüyorlar![]() Ama bence öyle değil![]() ![]() ![]() Tekrar söylüyorum, benim aykırı materyallerim( profil imzam) sadece insanların herşeyden üstün gördüğü, Tanrı' ya aykırı olduğumdandır![]() ![]() ![]() Verus_TR tarafından yazıldı
![]() |
|
|
|