Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, bakanı, bilgiler, devlet, hakkında, kimdir, kısa, mehmet

Devlet Bakanı Mehmet Aydın - Mehmet Aydın Kimdir? Mehmet Aydın Hakkında Kısa Bilgiler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Devlet Bakanı Mehmet Aydın - Mehmet Aydın Kimdir? Mehmet Aydın Hakkında Kısa Bilgiler

DEVLET BAKANI
MEHMET AYDIN AK Parti Mehmet Aydın, 20 Mart 1943'de Elazığ Göl köyünde doğdu Babasının adı Osman, annesinin adı Gülüş'tür Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi Doktorasını İskoçya Edinburgh Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Dalında tamamladı Değişik üniversitelerde Öğretim Üyesi olarak çalıştı 1978'de Doçent, 1984'te Profesör oldu Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevinde bulundu Uzun yıllar üniversite bünyesinde çeşitli kurullarda görev aldı Yayınlanmış 10 kitabı bulunmaktadır 22 Dönem İzmir Milletvekili 58 ve 59 Hükümetlerde Devlet Bakanı olarak görev yaptı 60 Hükümet'te yeniden Devlet Bakanı oldu Çok iyi düzeyde İngilizce, Fransızca ve Arapça bilen Aydın, evli ve 2 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com