Sanayi Ve Ticaret Bakanı Kimdir? Nihat Ergün Kimdir? Nihat Ergün Hakkında |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanayi Ve Ticaret Bakanı Kimdir? Nihat Ergün Kimdir? Nihat Ergün HakkındaSanayi Ve Ticaret Bakanı Kimdir? Nihat Ergün Kimdir? Nihat Ergün Hakkında Sanayi Ve Ticaret Bakanı Kimdir? Nihat Ergün Kimdir? Nihat Ergün Hakkında SANAYİ VE TİCARET BAKANI NİHAT ERGÜN AK Parti Nihat Ergün, 14 Eylül 1962'de İzmit Çınarlı'da doğdu Babasının adı İbrahim, annesinin adı Şahizer'dir İktisatçı, Yönetici ve Yönetim Danışmanı; Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitirdi Derince Belediye Başkanlığına seçilerek bu görevi yürüttü 22 Dönem Kocaeli Milletvekili 60 Hükümet'te Sanayi ve Ticaret Bakanlığı görevine atandı İngilizce bilen Ergün, evli ve 4 çocuk babasıdır ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANITANER YILDIZ AK Parti Taner Yıldız, 3 Nisan 1962'de Yozgat Devecipınar'da doğdu Babasının adı Eşref, annesinin adı Emine'dir Elektrik Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi Kayseri Elektrik Üretim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Üyesi, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yaptı 22 Dönem Kayseri Milletvekili 60 Hükümet'te Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevine atandı İyi düzeyde İngilizce bilen Yıldız, evli ve 4 çocuk babasıdır
|
|
|
|