Hayır Denilsede Karizmayı Çizmemek İçin .... |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Hayır Denilsede Karizmayı Çizmemek İçin ....1 Kivrak Modeli- Meltem Benimle Cikar Misin, Misal İki Biletim Var ateslerin Dansi'na? - Hayir Salak - Aa Simdi Hatirladim, Hülya'ya Soz Vermistim ![]() ![]() Otekisefere İnsallah ![]() ![]() ![]() 2 Tehdit Eden Modeli- Meltem Benimle Cikar Misin? - Hayir Salak - E O Zaman Ben Gidip Hülya'ya Bi Sorayim ![]() ![]() ![]() 3 Anlamaz Modeli- Meltem Benimle Cikar Misin? - Hayir Salak - O Zaman, Askim, İlk Olarak Ateslerin Dansi'na gidelim Mi ![]() ![]() ![]() - Geri Zekali Misin Nesin Ya, Hayir Dedim ![]() ![]() ![]() - Tamam, Onlerden Almaya Calisirim ![]() ![]() Yemek De Yerizdi Mi Hayatim, Show'dan Once ![]() ![]() ![]() - Harbiden Salaksin Ya, Sana Adimi Soyledigime inanamiyorum ![]() ![]() ![]() - Evet Askim Ya, İsmin Cok Guzel ![]() ![]() ![]() 4 Redden Sonra Karizmayi Cirkeflesmekte Arayan Model-meltem Benimle Cikar Misin? -hayir Salak -sie La, Ben Seni Deniyordum Zaten ![]() kabul Etseydinüstüne Beton Dokerdim Senin ![]() ![]() 5 Esprituelim Ben Modeli-meltem Benimle Cikarmisin? -hayir Salak ![]() ![]() -peki Sen Asansorle Cik Ben Yetisirim 6 Bir Arkadas Ortaminda İse- Meltem Benimle Cikar Misin ? - Hayir Salak ![]() !- Peki, Kacta Aliyim Seni O Zaman ? - Ulan Cikmam Dedim ![]() ![]() - Peki Saat 8 De Gorusurus Askim ![]() ![]() 7 -benimle Cikar Misin Meltem?+hayir -hahah ![]() ![]() Bir An İcin Benimle Gercekten Cikabileceginihtimalini Dusundun Degil Mi? İtiraf Et? 8 -benimle Cikar Misim Meltem?+hayir -olm Ben Size Dedim Anlar Dalga Gectigimizi Diye 9 Yalanci Model-baba Nooldu Ne Dedi Kiz? -abi Simdi Gittim Basladi Ask Mesk Duygusal Duygusal konusmaya, Yok Bana Cok Deger Veriyormus, Yok baglanmaktan Korkuyormus ![]() ![]() Beni De Bilirsiniz Gelememoyle İnce Muhabbetlere "sie Kizim" Dedim Naza Cekiyoiste ![]() ![]() ![]() -o Zaman Bitmis O İs Abi, Kiz Hasta ![]() ![]() -yok Baba İstemem Artik Zaten Soğudum Birden ![]() 10 Once Kalabalik Bir Ortama Gidilir Hatun İlebirlikte Orada ; -meltem Benimle Cikar Misin? -hayir Salak! -ya Kizim Yeter Yaaa Cikmiyorum İste, Biktirdin 3 aydir Cik - Mi -yo -rum Seninle Zorlami Yani (bu Kisimbagirarak Ve Gercekten Sinirlenmis Bir Sekilde soylenir) ![]() 11 İki Samimi Arkadas Yolda Efendi Efendiyürümektedir Erkek Kisi Birden Patlar:- Meltem Benimle Çıkar Mısın? aşığım Sana! + [dumur!] Ne? Eheh ![]() Saka Yapıyorsun Değilmi, Ciddi Değilsin? - [reddedildiğini Anlayan Bahtsız Genç] Ee ![]() ![]() oo ![]() Tabii Canım Haha, Ciddi Mi Sandın?haha ![]() Ben Aşık Olmam Ki Robotum Ben Yokduygularım ![]() 12 - Meltem Benimle Çıkar Mısın?+ Hayır ![]() - Hayır Deyişine Bayılıyorum Ee,benimle Çıkacak Mısın? + Hayır! - Süpersin Ya Şu 'hayır' Deyişini Duymak İçinölene Kadar Sorarım Valla Bu Soruyu
|