Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gösterir, hormon, neyi, sonuçları, testleri

Hormon Testleri Sonuçları - Hormon Testleri Sonuçları Neyi Gösterir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

BEN NÖROLOJİ DR GİTTİM BANA TEST VERDİLER YAptırdım ama neye yaradığını merek ettim FT3 3,34 FT4 1,05 TSH 1,88 B12 309 FOLAT 4,5 BUNLAR HORMON TEST LERİM HEMOGRAM TESTLERİM WBC 11,4 NE% 53,3 LY% 37,5 NEYİM VAR SÖYLERMİSİNİZ CEVAP BEKLİYORUM TEŞŞEKKÜR EDERİM

Mrb Öncelikle Geçmiş olsun Yapılan Tahliller İçerisinde Anormal Bi Sonuç Yok
Serbest T3
Serbest T4
TSH
Bu 3 Test Guatr Hastalıgının Olup olmadıgını Öqrenmek İçin Yapılır Biraz Düşük Çıkmış ama korkulacak bir şey yok Tiroid Hormon Salgısını Gösterir

Vit B12: Normal Cıkmıs nöronal fonksiyonlar için çok önemlidir B12 o yüzden istemiş
Folat: Vit B12 hast eksikliği varmı yokmu onu teyit etmek için istenmiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com