Teknik serwis;) |
|
|
#1 |
|
asyaland
|
Teknik serwis;)Degerli Teknik Servis, Gecen yil aldigim "Erkek Arkadas 5 0" programini "Koca 1 0"seviyesine yukselttim Ama tum sistem performanslarinda bir yavaslama sozkonusu, ozellikle "Erkek Arkadas 5 0" bolumunde bulunan "Cicek 8 0" ve "Mum İsiginda Yemek 6 3" islemleri "Koca 1 0" programinda yok![]() ![]() "Koca 1 0" programi devreye girince bir cok program devre disi kaldi "Romantizm 9 5" ile "Ozel İlgi 6 5" kesinlikle devre disi, ama bunun yerine "Sınırsız TV 0 4" ve "Maraton 1 35" surekli calisiyor![]() "Sohbet 8 0" ve "Ev Temizligi 2 6"yi calistirinca da sistemi cokertiyor![]() Yukledigim: "Kavga 5 3", "Evi Terk Et 3 2" programlari da hic fayda etmedi![]() "Koca 2 0" surumunu yuklesem ise yarar mi? Sizce ne yapmam gerekiyor?İmza Umutsuz ========================= Teknik Servis'ten Umutsuz'a: Sayin Umutsuz, Bir kere bu olayi soyle gormeniz gerek "Erkek Arkadas 5 0" bir eglence paket programidir,"Koca 1 0" ise basli basina bir isletim sistemi![]() "Beni sevdigini dusunuyordum html" komutunu yazarak "GozYasi 6 2"' programini indirin ve "Suclu His 3 0"'i guncellemeyi unutmayin![]() Eger bu uygulamalar dogru sonuc verirse "Cicek 2 0" ile "Mum İsiginda Yemek 2![]() 1" kisa bir sure icin devreye girebilir![]() Ama sakin bunlari cok sık uygulamaya koymayin yoksa "Koca 1 0" otomatik olarak koruma programi olan "Sessizce SuratAsma 2 5" devreye sokar![]() Ama ne yaparsaniz yapin kesinlikle "Kaynana 1 0"'i calistirmayin (Ekran goruntusunu bozan ve sistem kontrolunu kaybettiren bir virus kendiliginden ortaya cikar)![]() Ayrica "Erkek Arkadas 5 0" 'i kesinlikle yeniden yuklemeyin Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yasatabilir ve "Koca 1 0" bunu kaldiramaz "Koca 2 0" ise size ek yuk getirmekten baska ise yaramaz![]() Kisacasi "Koca 1 0" cok guzel bir isletim sistemi, ama sinirli hafizaya sahip ve yeniuygulamalari hemen kavramaya musait degil ![]() Performans arttirici ek programlar tavsiye ederiz, mesela "Sicak Yemek 3 0" ve "Sevgi Sozcukleri 7 7 " cok faydali olur![]() İyi Sanslar, Teknik Servis alıntıdır
|