Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünya, nimetler, nimetleri, yeni

Dünya Nimetleri Ve Yeni Nimetler

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünya Nimetleri''nin daha ilk satırlarında, Andre Gide:''Utanmadan, hiçbir yapmacığa kaçmadan kendimi koydum bu kitaba'' der Böylece, bir yandan sınırsız içtenliğini kesinlerken, bir yandan da başlıca konusunun kendi benliği, kendi deneyimleri, kendi düşleri olduğunu belirtir Dünya Nimetleri''nden yaklaşık kırk yıl sonra yazdığı Yeni Nimetler adlı yapıtında da üç aşağı beş yukarı Dünya Nimetleri''nde ortaya koyduğu temel yönelimleri yansıtır Ancak, ilk kitabındaki çoşkusu azalmıştır Üstelik, bu kez ''doğa''nın yanında ''toplum''a, ''ben''in yanında ''başkası''na daha ağırlıklı bir yer verdiği görülür Bir tarihten sonra, iki kitap hep birarada yayımlanmıştır Çünkü iki kitap arasında benzerlikler, karşıtlıklardan daha çoktur Dünya Nimetleri de, Yeni Nimetler de, bunca yıldır gençliğin başucu kitabı olma niteliğini bugün de korumaktadır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com