Feriştah'ın Fentezileri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Feriştah'ın FentezileriFeriştah'ın Fentezileri [*] Feriştah - Erotik Yayınevi değil mi orası? Telefonunuzu komşumuzun oğlunun elindeki kitaptan aldım ![]() ![]() Bakın ama ne olursunuz şu son fentezimi dinleyin bari![]() ![]() Çünki bir daha benim gibi diri vicutlu bir kalem erbabını bulamazsınız![]() ![]() Sağolun![]() ![]() Okuyorum![]() ![]() UYANDIRMA SERVİSİ FENTEZİSİ![]() ![]() Ben uyandırma servisinde çalışan orta yaşlı, vicut hatları had safhada muntazam olan ve kocasından nefret eden nefis bir kadınım![]() ![]() O gün servise gelen bir telefon her şeyi birden bire değiştirdi![]() Telefonun öbür ucundan gelen ses adeta bana bazı edeleleri müjdeliyordu![]() ![]() Adının Mükremin Çıtır olduğunu yine edeleli bir ses tonuyla söyleyen genç bana, sabah altıda uyanmak istediğini ve bekar olduğunu söyledi![]() ![]() Sabah altı olunca servisimizde adet olmadığı üzre gidip genci küçük öpücük darbeleriylen bizzat ben uyandırdım![]() ![]() Ve uyanır uyanmaz, ikimiz azgın bir nehrin üstünde su kayağı yapmaya çalışan bir insan kadar heyecanlı, fakat aynı zamanda bulutların üstünde uçan bir otomatik pilot kadar paraşütsüz ve rahattık![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20125,68 TL |
|
|
|