Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anıları, eşeğin, metin, tam

Bir Eşeğin Anıları Tam Metin

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sophie dizilerinin yazarı bu kez fabl ve hayvan masalları türünden yararlanarak artık çok iyi tanıdığımız gerçek dostlarımızın dünyasına düşünen duyguları olan biraz haşarı bir eşeği sokuyor Durmadan aile ya da sahip değiştiren bu sevimli dostumuz tahta çocuk Pinokya gibi burnunu soktuğu her yeri karıştırıyor yanlışları doğrularına ağır basıp duruyor Dostumuz bir tür eğitim sürecinden geçip aklı başında bir eşeğe dönüşüyor bizler de hayvanlara çok daha farklı gözlerle bakmayı öğreniyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,72 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com