Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arayan, atasını, ateist, kaybeden, rabbini, thomas

Rabbini Arayan Thomas 3 - Atasını Kaybeden Ateist

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elinizdeki kitabın kahramanı Dr Thomas Carmel, Darwin`in açtığı yolda gidip hem atasını hem de imanını kaybedenlerden biri Thomas`la tanıştığımızda öncelikle kâinat kitabındaki sayfalarda dolaşarak âlemlerin Rabbini aramaya koyulduk Allah`ın varlığını ve birliğini gösteren birçok delili konuştuk Kâinat kitabı ve Kur`an`dan birçok ayeti müzakere ettik Ancak, Thomas seküler bilim ve dinsiz felsefenin kalın perdelerini yırtamadığı için hepsini inkâr etti Allah`ın harikulade eserlerini ve benzersiz icraatlarını tabiata, sebeplere ve tesadüfe havale edip, üzerini kalın perdelerle örtmeye çalıştı Güneş gibi parlak ayetleri (delilleri) "evrim perdesi?yle kapatmaya kalkıştı
Aylar süren müzakerelerimizden anladım ki, Thomas`ın Rabbini bulması için öncelikle evrim perdesini yırtması gerekirdi Yani gerçek atasının kim olduğunu bilmesi gerekirdi Onun için birlikte atasını arama yolculuğuna çıktık Ancak, Darwin gibi fosillerde değil, her bir canlıdaki fasıllarda fikri seyahat yaptık Serüvenimizin notlarını birleştirdiğimizde elinizdeki kitap ortaya çıktı
Dr Furkan Aydıner

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com