Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmak, yada

Olmak Yada Olmak

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olmak Yada Olmak

Olmak Yada Olmak

Bana en çok sorulan sorulardan biri oldu ‘Neden bu mesleği seçtiniz?’ Hiç kuşkum yok ki sizlere de defalarca sorulmuştur Yok, daha sorulmadıysa da hiç merak etmeyin gelecek yıllarda size de bu sorular sorulacaktır ömrünüzün sonuna kadar Belki inanmyacaksanız ama bu sözlerin birçoğu bana, çeşitli zamanlarda çeşitli kimseler tarafından söylendi Yıllar önce bir gün, genç bir hanım Dormen Tiyatrosu’nun kapısı önünden geçerken resimlerimize bakmış, çok etkilenmiş ve içeri dalıp beni görmek istemişti Kısacası, insana tüm ömrünü bu işi yapmak için harcayacaksa, buna çok küçük yaşında karar verebilmelidir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,47 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com