Enfes Öyküler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Enfes ÖykülerEnfes Öyküler "Gerçekten de doğru Bu öyküleri okuduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı Çok düşündürücü ve çok kolay okunan bir eser " Mehmet Ali Birand "Bireylerin duygusal gelişiminde sevgi ve saygıyı ön planda tutan, son derece humanist bir yapıt ![]() ![]() Manevi değerlerin neredeyse yok olma noktasına geldiği bir dünyada hoş anlatımıyla unuttuğumuz bazı duyguları bize yeniden hatırlatıyor![]() ![]() Ben ''Enfes Öyküler''i hem büyüklere hem de küçüklere öneriyorum![]() ![]() " Jülide Ateş "Enfes Öyküler kitabında her bir öyküyü okuduğumda kalbimin yerinden çıkacağını, öykülerin duygularımı ve gözyaşlarımı zorladığını hissettim İsmini koyamadığım o coşkulu duygularımı paylaşmak için, eşimi sık sık uykudan uyandırdım Kitabı uzun süre çantamda taşıdım Tekrar tekrar okudum![]() ![]() " Mediha Acar "Kitabı okuyunca şuna inandım: Artık kimsenin ''Benim okumaya zamanım yok, okumak beni yoruyor, okurken sıkılıyorum!'' gibi bahaneleri olmayacak Enfes Öyküler''den sonra yaşama umutla ve sevinçle bakacağınıza inanıyorum Aslan Tonyalı "Enfes Öyküler; insanları, çevreyi sevmeyi, hoşgörüyü, özveriyi, paylaşımı ve pozitif iletişimi veren enfes bir kitap Bu duyguları yaşamak isteyen bütün arkadaşlarım okumalı Emin olun ki artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak![]() ![]() " Tuğba Emirhan Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20127,44 TL |
|
|
|