Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aynalarda, yaz

Aynalarda Yaz

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aynalarda Yaz

Aynalarda Yaz

Yan yana yürüyorduk, deniz kıyısı çok uzaklardaydı artık, kentin uğultulu caddelerine bıraktık kendimizi Yağmur, yüzümü, saçlarımı ıslattı, esirgemedim ellerimi, giysime, çantamın içindeki kâğıtlara değsin istedim Biliyor musun bin yana dağıldım bu kentte,dedim Bütünlenemiyorum bir türlü, bir kenti sevmeye bunca diretmek, büyük bir nefret olmalı sürgünlüğü aşkla yaşamak Terk etmeli, çıkıp gitmeli bu kentten
Benim gibi, dedi
Hayır, dedim, sen hep orada, o küçük odada yaşıyorsun
Daha önce yayınladığımız Tamiris’in Gecesuçları adlı kitabıyla 2006 Yunus Nadi Öykü Ödülü’ne değer görülen Sezer Ateş Ayvaz’ın Aynalarda Yaz’ını ilk kez yayınlıyoruz Ayvaz, insanın yaşam karşısında duyduğu tedirginliği, değişim ve yenilenme isteğini derinlikli bir anlatımla ele alıyor Okudukça çoğalacak öyküler yazıyor Aynalarda Yaz adlı bu kitap, özgün bir yazarın dünyasına girmek için iyi bir başlangıç

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com