Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buldum, yokluğunda

Yokluğunda Buldum Seni

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yokluğunda Buldum Seni

Yokluğunda Buldum Seni

Okuyanı tefekküre yönelten, düşündüren, zaman zaman gülümseten, kimi zaman hüzünlendiren, hayatın her rengini yansıtan hikayeler" Her hikayenin bir mesajı, bir hassasiyeti vardır Üftadeoğlu"nun hikayelerinde hassasiyet daha bir belirgindir Özellikle kitabın ilk hikayesi "Hesaplaşma" da, genç ve yakışıklı bir delikanlının fiziki özelliğinden dolayı maruz kalabileceği günah potansiyelini düşünmesi, buna karşı takındığı tavır, vicdani sorgulama, "Ya bir yanlışa sebep olursam?" kaygısı çok güzel yansıtılıyor Okurken, herkes sebep olabileceği yanlışlıkları düşünmekten kendini alamıyor ve bunun vebalinden ürküyor Kimi hikayelerde ise oldukça basit hayatlar yer alıyor Bu basitlik karşısında şaşırmaktan kendini alamıyorsunuz Durgun, sakin ve sade hayatlara bazen gıbtayla bakıyorsunuz Yokluğunda Buldum seni, hayatın bütün renklerini yansıtan bir kitap

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
3,73 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com