Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kara, manhattan

Kara Manhattan

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kara Manhattan

Kara Manhattan

“Şehir

Ona böyle diyoruz Dünyanın geri kalanı Elma ya da daha resmi bir dille Büyük Elma diyor Buna karşı çıkmamakla birlikte, bu lafı pek sık kullanmıyoruz Şehir deyip geçiyoruz

Resmi olarak New York Şehri beş ilçeden oluşur ama Şehir derken Manhattan kastedilir Brooklyn’de ya da Bronx’ta, Queens’te ya da Staten Island’da outran biri, ‘Bugün şehre gidiyorum,’ dediğinde herkes ne demek istediğini anlar Hiç kimse hangi şehir olduğunu sormaz ya da zaten şehirde olduğunu hatırlatmaz çünkü şehirde değildir Dış ilçelerden birindedir Şehir Manhattan’dır

Lawrence Block

Kara İstanbul’da başlayan Noir macerası “Uyumayan Şehir” New York’ta devam ediyor Jeffery Deaver, Lawrence Block, CJ Sullivan, Xu Xi ve diğerlerinden daha önce hiç yayımlanmamış öykülerle Manhattan’ın kara sokaklarında kaybolmaya hazır olun…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,14 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com